,

Κρεμαστό ρολόι από σκυρόδεμα Arda

44,10

Παρακαλούμε στείλτε μας email πριν παραγγείλετε περισσότερα από αυτό το προϊόν.

Υλικό: αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα

Διαστάσεις: 25 εκ. x 25 εκ.

Πάχος: 2 εκ.

Τροφοδοσία: μπαταρία 1,5 V

 

Out of stock

Το κρεμαστό ρολόι από σκυρόδεμα Arda της Floga συνδυάζει τον μινιμαλισμό με τη λιτότητα. Θα λειτουργήσουν καλά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Ρολόγια από σκυρόδεμα Το Floga φαίνεται τέλειο όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους loft, αλλά και σε σκανδιναβικά ή μοντέρνα αρχιτεκτονικά περιβάλλοντα.

 

Μπορώ να εξατομικεύσω τα συγκεκριμένα ρολόγια;

Φυσικά, όταν αγοράζετε ρολόγια από σκυρόδεμα από τη Floga, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του σκυροδέματος που διαθέτουμε και τα αξεσουάρ – τους δείκτες του ρολογιού.

Πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω για το τσιμεντένιο κρεμαστό ρολόι μου;

Τα ρολόγια από σκυρόδεμα είναι χειροποίητα. Κάθε Κάθε κρεμαστό ρολόι από σκυρόδεμα της Floga έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Ως εκ τούτου, ο χρόνος παράδοσης για αυτά είναι 10 ημέρες .

Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε το απόθεμά μας ώστε να μην λείπει τίποτα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το σημαντικό αυτό θέμα.

Πού κατασκευάζονται τα τσιμεντένια ρολόγια της Floga;

Όλα τα ρολόγια σκυροδέματοςτης Flog κατασκευάζονται στην Πολωνία.

Η FLOGA είναι μια πολωνική μάρκα που ειδικεύεται στην παραγωγή αντικειμένων εσωτερικής διακόσμησης, κυρίως φωτισμού. Η αντισυμβατική, πρωτότυπη συνταγή για το μείγμα σκυροδέματος μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μοντέλα με τα χρώματα και τις υφές που αγαπούν οι λάτρεις του μινιμαλισμού. Ωστόσο, τα προϊόντα μας ταιριάζουν πολύ καλά και σε πιο κλασικούς εσωτερικούς χώρους. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους ειδικούς φωτισμού στην Πολωνία!

 

Weight 3,3 kg
Dimensions 35 × 25 × 9 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κρεμαστό ρολόι από σκυρόδεμα Arda”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top