, , ,

Ρολόι τοίχου από σκυρόδεμα Ruorik

51,66

Υλικό: σκυρόδεμα Floga

Διαστάσεις: 26 cm x 26 cm x 2,5 cm

Μηχανισμός ρολογιού: quartz

Τροφοδοσία: μπαταρία 1,5 V

Περιλαμβάνεται μπαταρία: όχι .

βάρος: 2,8 kg

Χρόνος παράδοσης 2-7 εργάσιμες ημέρες.

 

Availability: 7 in stock

Ρολόι τοίχου από σκυρόδεμα Ruorik

Το ρολόι τοίχου από μπετόν είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια πρωτότυπη διακόσμηση τοίχου και εκτιμούν τον πρωτότυπο σχεδιασμό. Αυτό το ρολόι τοίχου διακρίνεται για τον βιομηχανικό του χαρακτήρα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για loft και άλλους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Ο κομψός, απλός σχεδιασμός του σημαίνει ότι θα αποτελέσει μια τέλεια διακόσμηση τοίχου όχι μόνο σε σοφίτες, αλλά και σε άλλα δωμάτια. Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα διαρκέσει πολύ καιρό. Η ευανάγνωστη ψηφιακή οθόνη του επιτρέπει την ακριβή μέτρηση του χρόνου, γεγονός που το καθιστά χρήσιμο όχι μόνο ως διακοσμητικό, αλλά και ως πρακτικό έπιπλο δωματίου. Αν ψάχνετε για μια πρωτότυπη διακόσμηση τοίχου που είναι επίσης πρακτική, το ρολόι σχεδιαστών από μπετόν είναι η τέλεια επιλογή.

Τα ρολόγια είναι το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους και τους υπαλλήλους μιας εταιρείας. Είναι ευέλικτα και ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό χώρο, ενώ αποτελούν ένα χρήσιμο και πρακτικό gadget που θα θυμίζει στον παραλήπτη τη μνήμη μας κάθε μέρα. Για τα αγαπημένα πρόσωπα, το ρολόι μπορεί να γίνει ένα μια όμορφη διακόσμηση του σπιτιού ή ένα μέρος για να περνάει η οικογένεια χρόνο μαζί.

Για τους εργαζόμενους, ένα ρολόι θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την καταγραφή του χρόνου και την οργάνωση της ημέρας. Τα ρολόγια είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό μας σε αγαπημένα πρόσωπα και υπαλλήλους.

Μπορούν να συμβολίζουν το ενδιαφέρον μας για την ευημερία τους και να έχουν θετικό αντίκτυπο στη διάθεσή τους.

Συνολικά, τα ρολόγια είναι ένα ευέλικτο και πρακτικό δώρο για τους αγαπημένους σας και τους υπαλλήλους που σίγουρα θα εκτιμηθεί και θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

 

Weight 3,5 kg
Dimensions 35 × 35 × 8 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ρολόι τοίχου από σκυρόδεμα Ruorik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top