Οι κανόνες του Προγράμματος FLOGA PARTNER ZONE

 

Κανόνας # 1 – Συμμετοχή

 

 

Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί στο πρόγραμμα συνεργατών Floga. Γίνονται δεκτοί τόσο άτομα που ασκούν επιχείρηση (φυσικά ευπρόσδεκτα) όσο και συνεργάτες με την ιδιότητα του φυσικού προσώπου. Επομένως, δεν χρειάζεται να είστε ιδιοκτήτης εταιρείας για την προώθηση των προϊόντων μας, τα οποία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Οι κανόνες χρέωσης και στις δύο περιπτώσεις είναι πολύ απλοί και το έχουμε εξηγήσει λεπτομερώς στην καρτέλα FAQ.

 

 

Κανόνας # 2 – πληρωμή προμήθειας

 

 

Καθένας από τους συνεργάτες μας λαμβάνει μια προμήθεια στο πάνελ του όταν ο πελάτης κάνει μια αγορά χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο συνεργατών. Η προμήθεια δεν θα χρεωθεί εάν ο πελάτης χρησιμοποιήσει διαφορετικό σύνδεσμο. Η διάρκεια ζωής του cookie είναι 30 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης έχει έως και 30 ημέρες για να πραγματοποιήσει μια αγορά αφού κάνει κλικ στον σύνδεσμο για να χρεωθεί η προμήθεια. Η προμήθεια καταβάλλεται μόνο όταν καταχωρήσουμε την παραλαβή του πακέτου από τον πελάτη.

 

 

Κανόνας # 3 – επιτρεπόμενες και απαγορευμένες μεθόδους προώθησης

 

 

Στο πρόγραμμα Ζώνη Εταίρου FLOGA περιμένουμε μόνο ένα πράγμα από τους συνεργάτες μας – υπεύθυνη και ποιοτική προώθηση συνδέσμων.

 

 

 

Οι γνωστές μέθοδοι προώθησης περιλαμβάνουν: προώθηση μέσω Instagram (ιστορία και βιογραφικό), προώθηση στο TikTok, προώθηση μέσω ιστολογίου (banner και σύνδεσμοι), προώθηση μέσω ομάδων Facebook (σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες εκεί), νόμιμες λίστες αλληλογραφίας, Διαφημίσεις Facebook και Instagram (μην χρησιμοποιείτε συνδέσμους συνεργατών απευθείας στη διαφήμιση!), κανάλι YouTube, Pinterest, ποιοτικά φόρουμ στο διαδίκτυο (ας μην κάνουμε spam! – σε κανέναν δεν αρέσει το spam).

 

 

 

Όσον αφορά τις απαγορευμένες μεθόδους, διαφωνούμε και απαγορεύουμε: προώθηση συνδέσμων σε διαφημίσεις στο δίκτυο αναζήτησης (π.χ. Google Ads) με χρήση επώνυμων φράσεων (π.χ. λάμπα σκυροδέματος airoba), χρήση αυτόματων σεναρίων και προγραμμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, ανεπιθύμητη αλληλογραφία συνδέσμων συνεργατών σε μηνύματα και σχόλια σε κοινωνική δικτύωση ιστοσελίδες, πραγματοποιώντας ψευδείς αγορές σε εικονικά δεδομένα.

 

 

 

Απαγορεύεται να δημιουργήσετε δομές υποσυνεργατών μόνοι σας, εκτός από το πρόγραμμα Ζώνη Εταίρου FLOGA και να πείσετε άλλα άτομα να χρησιμοποιήσουν τους δικούς τους συνδέσμους συνεργατών σε αντάλλαγμα συμφωνηθέντων ποσών.

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top