Τι είναι το Affiliate Marketing;

Αν σκέφτεστε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα στο Διαδίκτυο, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.
Ο καθένας μπορεί να κερδίσει χρήματα με τη συμμετοχή, δεν υπάρχει άτομο που δεν θα μπορούσε να το κάνει. Δεν υπάρχει!

 

Στο διαδικτυακό μάρκετινγκ, αναφερόμαστε στην ασφάλιση ως δημιουργία εθελοντικής συνεργασίας. Στόχος, φυσικά, είναι να επιτευχθούν μετρήσιμα για κάθε ένα από τα εμπλεκόμενα μέρη σε αυτή τη συνεργασία.

Συνεργασία ή απλά να κερδίζετε χρήματα από παραπομπές 🙂

Και εδώ πρέπει να εξαγάγουμε και να εξηγήσουμε την έννοια δύο ορισμών: του εκδότη (αυτός είσαι ΕΣΥ) και του διαφημιστή (εμείς)

Με απλούστερους όρους, η συσχέτιση είναι η απόκτηση παραπομπών, όπου ο εκδότης (δηλαδή ΕΣΕΙΣ) κερδίζει προμήθειες για την πώληση επιλεγμένων προϊόντων στο διαδίκτυο από το κατάστημα του διαφημιζόμενου (δηλαδή εμείς) και ο διαφημιζόμενος κερδίζει χρήματα επειδή πουλάει περισσότερα στο κατάστημά του χάρη στις παραπομπές του εκδότη.

Affiliate Marketing – πώς κερδίζει χρήματα ο εκδότης;
Ο εκδότης προτείνει προϊόντα που διατίθενται από τον διαφημιζόμενο (διαδικτυακά καταστήματα) ως μέρος των προγραμμάτων συνεργατών του. Όλα αυτά γίνονται στο Διαδίκτυο, διαδικτυακά.

Affiliate Marketing – ποιος μπορεί να γίνει εκδότης;

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, για να γίνεις εκδότης, έπρεπε να έχεις ένα blog ή άλλη ιστοσελίδα. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Στην εποχή των social media, η δική σας ιστοσελίδα δεν είναι πλέον απαραίτητη. Για να γίνετε εκδότης, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε έναν λογαριασμό στο Facebook, στο TikToku, στο Instagram, στο YouTube, στο Pinterest ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά και αυτό δεν είναι απαραίτητο! Οι σύνδεσμοι προς τα προτεινόμενα προϊόντα μπορούν να σταλούν σε φίλους μέσω e-mail ή οποιουδήποτε διαδικτυακού φορέα επικοινωνίας ή ακόμα και μέσω SMS. Όποιος λειτουργεί διαδικτυακά έστω και σε μικρό βαθμό, ακόμη και σε πολύ μικρή κλίμακα, μπορεί να γίνει εκδότης σε συνεργασία.

 
 
Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top