, , ,

Ξύλινο ρολόι τοίχου Caloter

54,60

Παρακαλούμε στείλτε μας email πριν παραγγείλετε περισσότερα από αυτό το προϊόν.

Υλικό: ξύλο

Διαστάσεις: 25 εκ. x 25 εκ.

Πάχος: 2 εκ.

Τροφοδοσία: μπαταρία 1,5 V

Out of stock

Ξύλινο κρεμαστό ρολόι Η Floga είναι ο μινιμαλισμός σε συνδυασμό με τη λιτότητα και τη φυσικότητα. Θα λειτουργήσουν καλά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Ξύλινα ρολόγια Η Floga παρουσιάζεται τέλεια σε όλα τα δωμάτια. Όχι μόνο σε loft εσωτερικούς χώρους, αλλά και σε σκανδιναβικά ή μοντέρνα αρχιτεκτονικά περιβάλλοντα.

 

Μπορώ να εξατομικεύσω τα ξύλινα ρολόγια;

Φυσικά, όταν αγοράζετε ξύλινα ρολόγια Floga μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το χρώμα του ξύλου που διαθέτουμε στη γκάμα μας και τα αξεσουάρ.

Πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω για το ξύλινο κρεμαστό ρολόι μου;

Τα ρολόγια μας είναι χειροποίητα. Κάθεξύλινο ρολόι της Floga έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Ως εκ τούτου, ο χρόνος παράδοσης για αυτά είναι 10 ημέρες .

Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε το απόθεμά μας ώστε να μην λείπει τίποτα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το σημαντικό αυτό θέμα.

Πού κατασκευάζονται τα ξύλινα ρολόγια της Floga;

Όλα τα ξύλινα ρολόγια Flog κατασκευάζονται στην Πολωνία, από πολωνικό ξύλο.

Η Floga είναι μια πολωνική μάρκα που κατακτά την εγχώρια αγορά φωτισμού. Οι λάμπες από σκυρόδεμα και ξύλο κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα μεταξύ των εραστών της πρωτοτυπίας και των εχθρών της “μάζας”. Για να ανταποκριθούμε σε αυτές τις υψηλές απαιτήσεις, έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους ειδικούς φωτισμού στη χώρα.

Όπως κανένα κομμάτι ξύλο δεν είναι πανομοιότυπο, έτσι κανένα ρολόι FLOGA δεν είναι πανομοιότυπο. Φυσικά θα έχουν τις ίδιες διαστάσεις, αλλά ο κόκκος ή η υφή και το χρώμα θα διαφέρουν. Και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που κάνει τους πελάτες να επιστρέφουν σε εμάς τόσο συχνά.

Αναγνωρίζουμε ότι τα προϊόντα μας δεν είναι για όλους. Αυτή ήταν και η προϋπόθεση πίσω από τη δημιουργία της μάρκας FLOGA. Το θάρρος είναι αυτό που εκτιμούμε στους πελάτες μας, αλλά και αυτοί μας εκτιμούν γι’ αυτό!

Weight 1,2 kg
Dimensions 35 × 25 × 9 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ξύλινο ρολόι τοίχου Caloter”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top