, , , , , , , , , ,

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Morakl.

115,29

Υλικό: σκυρόδεμα Floga, ύφασμα

Ύψος λάμπας: 38 cm

Διαστάσεις βάσης: 10 cm x 10 cm

Ύψος αμπαζούρ: 17 εκ.

Πηγή φωτός : E27

Τροφοδοσία ρεύματος: 230 V

Βάρος: 2,4 kg

Υφασμάτινο πλεγμένο καλώδιο: 2m

Χρόνος παράδοσης 4-10 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 2 in stock

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Morakl.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Morakl είναι ένα καλύτερο προϊόν από άλλα τέτοια προϊόντα στην αγορά για διάφορους λόγους. Πρώτον, πρόκειται για ένα φωτιστικό σχεδιασμού, που σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και την αισθητική. Αυτός ο λαμπτήρας ξεχωρίζει από τους άλλους λαμπτήρες της αγοράς και μπορεί να αποτελέσει ένα ενδιαφέρον διακοσμητικό στοιχείο σε κάθε δωμάτιο. Δεύτερον, το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι κατασκευασμένο από σκυρόδεμα, το οποίο το καθιστά πολύ ανθεκτικό και ανθεκτικό στις φθορές. Το σκυρόδεμα είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό, πράγμα που σημαίνει ότι αυτός ο λαμπτήρας θα μας χρησιμεύσει για πολλά χρόνια χωρίς να χρειαστεί να αντικατασταθεί.

Τρίτον, το φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ιδανικό για όσους αρέσκονται σε μοντέρνους και μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους. Ο φωτισμός από σκυρόδεμα θα ταιριάξει τέλεια σε τέτοιες ρυθμίσεις και θα τους προσδώσει χαρακτήρα.

Συνολικά, το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ένα καλύτερο προϊόν από άλλα παρόμοια προϊόντα της αγοράς λόγω της αισθητικής του σχεδιαστή, της ανθεκτικότητας και του μοντέρνου χαρακτήρα του. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους εκτιμούν την κομψότητα και την αξιοπιστία.

Ένα μόνιμο φωτιστικό δεν είναι μόνο μια πηγή φωτός, αλλά και ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο ενός εσωτερικού χώρου. Μπορεί να δώσει μια ενδιαφέρουσα έμφαση και να προσθέσει χαρακτήρα σε ένα δωμάτιο. Ανάλογα με το μοντέλο που επιλέγεται, το μόνιμο φωτιστικό μπορεί να δώσει στο εσωτερικό μια μοντέρνα, πρωτοποριακή εμφάνιση ή να προσθέσει μια ήρεμη και κομψή πινελιά. Τα μόνιμα φωτιστικά σχεδιαστών είναι η τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν την πρωτοτυπία και θέλουν να ξεχωρίζουν οι εσωτερικοί τους χώροι. Συχνά είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά ενδιαφέροντα υλικά όπως γυαλί, μέταλλο ή πλαστικό και έχουν πρωτότυπα σχήματα και μορφές. Οι σκανδιναβικοί εσωτερικοί χώροι, από την άλλη πλευρά, χαρακτηρίζονται από απλότητα και μινιμαλισμό, γι’ αυτό και τα μόνιμα φωτιστικά που ταιριάζουν ιδανικά σε αυτό το στυλ πρέπει να είναι απλά και κομψά.

Μπορείτε να επιλέξετε φωτιστικά κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, όπως ξύλο ή λυγαριά, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τη σκανδιναβική αισθητική..

Εν ολίγοις, ένα μόνιμο φωτιστικό δεν είναι μόνο μια πηγή φωτός, αλλά και ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο ενός εσωτερικού χώρου. Μπορεί να δώσει μια ενδιαφέρουσα έμφαση και να προσθέσει χαρακτήρα σε ένα δωμάτιο, καθώς και να τονίσει το στυλ και τον χαρακτήρα του εσωτερικού χώρου. Ανάλογα με το μοντέλο που επιλέγεται, το μόνιμο φωτιστικό μπορεί να είναι σχεδιαστικό και πρωτοποριακό ή απλό και κομψό, ταιριάζοντας απόλυτα σε διαφορετικά στυλ εσωτερικών χώρων.

 

Weight 3,5 kg
Dimensions 55 × 55 × 35 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Morakl.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top