, , , , , , , , , ,

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Ektad

164,64

Υλικό: σκυρόδεμα Floga, ξύλο δρυός

Διάμετρος βάσης: 10 cm

Ύψος: 40 cm

Διάμετρος αμπαζούρ: 30 cm

Ύψος σκιάς: 16 cm

Πηγή φωτός : LED,

Ισχύς: 2 x 9W

Χρώμα φωτός: λευκό, 4000K

Τροφοδοσία ρεύματος: 24 V

βάρος: 6 kg

Υφασμάτινο πλεγμένο καλώδιο: 2m

Χρόνος παράδοσης 7-15 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 3 in stock

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Ektad

Το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι μια κομψή και μοντέρνα προσθήκη στο εσωτερικό, η οποία θα λειτουργήσει καλά τόσο ως κύριο φως όσο και ως φωτιστικό κομοδίνου. Χρησιμοποιεί μονάδα LED, επομένως είναι ενεργειακά αποδοτική και θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Το τσιμεντένιο σκίαστρο με το οποίο είναι εξοπλισμένο του δίνει μια βιομηχανική αίσθηση και το καθιστά πολύ ανθεκτικό. Το κάλυμμα έχει χυτευτεί στο χέρι, γεγονός που προσθέτει στον μοναδικό χαρακτήρα του φωτιστικού και το καθιστά μοναδικό στο είδος του.

Η παραγωγή του λαμπτήρα έγινε στην Ευρώπη, γεγονός που εγγυάται την υψηλή ποιότητα και την ακρίβειά του. Το φωτιστικό Ekdat είναι ιδανικό για μοντέρνους και μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους, αλλά θα προσθέσει χαρακτήρα και σε πιο παραδοσιακές συνθέσεις. Ο καθολικός σχεδιασμός του σημαίνει ότι θα ταιριάζει καλά με διαφορετικά στυλ και θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε δωμάτιο.

Εκτός από την εμφάνισή του, το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι επίσης εξαιρετικά λειτουργικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύριο φωτιστικό, αλλά και ως φωτιστικό κομοδίνου, καθιστώντας το ιδανικό για την κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι. Χάρη στις διαστάσεις του, το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι επίσης μια εξαιρετική λύση για μικρότερα δωμάτια όπου χρειαζόμαστε μια πρόσθετη αλλά όχι πολύ ισχυρή πηγή φωτός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λαμπτήρας είναι επίσης πολύ εύκολος στη συντήρηση. Ο διαχύτης από σκυρόδεμα είναι εξαιρετικά ανθεκτικός και ανθεκτικός στις γρατσουνιές και η μονάδα LED δεν απαιτεί αντικατάσταση της λάμπας, καθιστώντας τη χρήση της πολύ πιο εύκολη.

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμαθα ταιριάξει τέλεια σε βιομηχανικούς εσωτερικούς χώρους, χάρη στο τσιμεντένιο σκίαστρο και τον μοντέρνο σχεδιασμό του. Η κομψότητα και η απλότητά του το καθιστούν επίσης μια εξαιρετική επιλογή για σκανδιναβικά περιβάλλοντα, όπου ο μινιμαλισμός και η απλότητα κυριαρχούν. Το επιτραπέζιο φωτιστικό είναι ο τέλειος συνδυασμός του βιομηχανικού χαρακτήρα με την απλότητα και την κομψότητα, καθιστώντας το μοναδικό και πρωτότυπο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του το καθιστά πραγματικό στολίδι κάθε εσωτερικού χώρου και εκπληρώνει τέλεια το ρόλο του ως πηγή φωτός.

Weight 7 kg
Dimensions 50 × 50 × 25 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Ektad”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top