, , , , , , , , ,

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Dorokin

115,29

Υλικό: σκυρόδεμα Floga, ύφασμα

Διάμετρος βάσης: 10 cm

Ύψος λάμπας: 38 cm

Διάμετρος αμπαζούρ: 20 cm

Ύψος αμπαζούρ: 17 εκ.

Πηγή φωτός : E27

Τροφοδοσία ρεύματος: 230 V

Βάρος: 2,4 kg

Υφασμάτινο πλεγμένο καλώδιο: 2m

Χρόνος παράδοσης 4-10 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 3 in stock

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Dorokin

Το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι μια εξαιρετική επιλογή ως διακοσμητικός και συμπληρωματικός φωτισμός, καθώς συνδυάζει ένα μοντέρνο σχεδιασμό με την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Η τσιμεντένια βάση του φωτιστικού προσθέτει βαρύτητα και σταθερότητα, ενώ παράλληλα του προσδίδει έναν μοναδικό χαρακτήρα. Αυτή η λάμπα θα λειτουργήσει καλά τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα προσθήκη σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι επίσης πολύ ανθεκτικό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ώστε να μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Αποτελεί επομένως μια εξαιρετική επένδυση που θα ευχαριστήσει τα μάτια και θα προσφέρει εξαιρετικό φωτισμό για πολλές εποχές.

Εκτός από τις διακοσμητικές του ιδιότητες, λαμπτήρας σκυρόδεμα επιτραπέζιο φωτιστικό είναι επίσης εξαιρετικά λειτουργικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια πηγή φωτισμού ή ως πρόσθετος, συμπληρωματικός φωτισμός. Αυτό επιτρέπει την τοποθέτησή του σε τραπέζι ή άλλο έπιπλο.

Ο συμπληρωματικός φωτισμός στο σπίτι είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να επιτύχουν βέλτιστα επίπεδα φωτισμού στο εσωτερικό. Ακολουθούν ορισμένα από τα πλεονεκτήματα του συμπληρωματικού φωτός:

Βελτιώνει την οπτική εντύπωση του εσωτερικού χώρου: Ο συμπληρωματικός φωτισμός μπορεί να δώσει σε ένα εσωτερικό μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση. Θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο και φωτεινότερο.

Αυξάνει την άνεση του χρήστη: Το συμπληρωματικό φως σας επιτρέπει να βλέπετε καλύτερα τις λεπτομέρειες στο περιβάλλον, γεγονός που αυξάνει την άνεση του χώρου.

Βελτιώνει την ασφάλεια: το συμπληρωματικό φως σας επιτρέπει να βλέπετε καλύτερα, γεγονός που διευκολύνει την κίνηση στο σπίτι και αυξάνει την ασφάλεια.

Επιδράσεις στη διάθεση: Το συμπληρωματικό φως μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη διάθεση και την ευημερία μας. Κάνει το δωμάτιο να αισθάνεται πιο άνετο και φιλόξενο.

Επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών ατμοσφαιρών: ανάλογα με τις ανάγκες και τη διάθεσή σας. Μπορεί να είναι υποτονικό και λεπτό ή πιο δυνατό και έντονο.

Συνοψίζοντας, ο συμπληρωματικός φωτισμός είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του φωτισμού στο σπίτι. Βελτιώνει την οπτική εντύπωση του εσωτερικού χώρου, αυξάνει την άνεση, ενισχύει την ασφάλεια, επηρεάζει τη διάθεση και επιτρέπει τη δημιουργία διαφορετικών ατμοσφαιρών.

Weight 3,5 kg
Dimensions 55 × 55 × 35 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Dorokin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top