, , , , , , , , , , , , , , , ,

Κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Obelo

64,89

Υλικό: Σκυρόδεμα
Πλάτος (εκ.): 12
Ύψος ( εκ.): 20
Πηγή φωτός: Gu10
Υφασμάτινο πλεγμένο καλώδιο: 1 m
Τροφοδοσία 230 V

Availability: 5 in stock

Κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Obelo

Το κρεμαστό φωτιστικό Obelo από σκυρόδεμα είναι η ωμότητα του αρχιτεκτονικού σκυροδέματος διακοσμημένο με σπάγκο. Θα βρει την ιδανική θέση σε κάθε εσωτερικό χώρο. Το λαμπτήρα από σκυρόδεμα Floga φαίνεται τέλειο όχι μόνο σε βιομηχανικές και loft ρυθμίσεις, αλλά και σε μινιμαλιστικές ή σκανδιναβικές ρυθμίσεις.

Είναι δυνατή η εξατομίκευση της λαμπτήρας σκυροδέματος Floga;

Ναι. Οι λάμπες σκυροδέματος Floga μπορούν να εξατομικευτούν με όποιον τρόπο θέλετε, επιλέγοντας το χρώμα του σκυροδέματος και τα αξεσουάρ – πλεγμένο καλώδιο ή μοντέλο οροφής.

Πόσο σύντομα θα παραλάβω τις τσιμεντένιες λάμπες μου;

Οι λαμπτήρες σκυροδέματος της Floga είναι χειροποίητοι. Κάθε μοντέλο λαμπτήρα Floga έχει το δικό του χαρακτήρα, μοναδικό χρώμα ή υφή. Ο χρόνος αναμονής είναι περίπου 10 ημέρες .

Προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε τα επίπεδα αποθεμάτων ώστε να μην εξαντλείται τίποτα. Συνιστάται να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν από την παραγγελία.

Πού κατασκευάζονται οι λαμπτήρες σκυροδέματος Floga;

Όλοι οι λαμπτήρες σκυροδέματος Floga κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας στο Konin της Πολωνίας από ημιτελή προϊόντα Πολωνών κατασκευαστών.

 

Λαμπτήρας από σκυρόδεμα – φως στο ακατέργαστο

 

Λαμπτήρας από σκυρόδεμα κρεμαστόείναι η τέλεια προφορά για ένα εσωτερικό διακοσμημένο με υψηλές προδιαγραφές Ο φωτισμός αυτού του τύπου αποτελεί εγγύηση του μινιμαλισμού, ενός μοντέρνου σχεδιασμού που ενθουσιάζει με τη λιτότητά του. Το μινιμαλιστικό στυλ κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους υποστηρικτές, ταιριάζοντας φανταστικά σε κάθε δωμάτιο. Το αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που εγγυάται μακροχρόνια χρήση.

Λαμπτήρες από σκυρόδεμα , διακοσμημένα με σπάγκο, ξύλο ή μέταλλο είναι από τις πιο χαρακτηριστικές πινελιές στους βιομηχανικούς εσωτερικούς χώρους. Λόγω της αρχαϊκής τους εμφάνισης, αυτές οι λάμπες φαίνονται επίσης υπέροχες σε ρουστίκ ή vintage εσωτερικούς χώρους.

Εάν βρίσκεστε στο σημείο να επιλέξετε φωτισμό που όχι μόνο παρέχει καλό φωτισμό αλλά και μια φανταστική ατμόσφαιρα, εκτός από μια σπάνια διακοσμητική πινελιά, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.
Το φωτιστικό Cluna είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε loft, βιομηχανικούς και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους.
Το ψυχρό σκυρόδεμα του κρεμαστού φωτιστικού από σκυρόδεμα Harer συνδυάζεται τέλεια με ξύλινα, μεταλλικά ή γυάλινα έπιπλα. Ο λιτός σχεδιασμός θεωρείται το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτών των προϊόντων.

Αν έχετε βάλει στόχο να κάνετε μικρές αλλαγές στο εσωτερικό σας, θα διαπιστώσετε ότι μια λάμπα από σκυρόδεμα είναι ικανή να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο εσωτερικό.

 

 

Brand

FLOGA

Εγκρίσεις / Πιστοποιητικά CE

Κατεβάστε το .pdf :

PL: Certyfikat CE / Deklaracja zgodności UE – Lampa z betonu Obelo

EN: CE Declaration of Conformity Concret lamp Obelo

Οδηγίες συναρμολόγησης

Κατεβάστε το .pdf :

PL: Instrukcja montażu

EN: Installation instruction

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Obelo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top