, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Κρεμαστό λαμπτήρα σκυροδέματος Nebia

52,49

Υλικό: Σκυρόδεμα
Διάμετρος σκιάστρου λάμπας ( εκ.): 12
Ύψος (εκ.):20
Πηγή φωτισμού: Gu10
Υφασμάτινο πλεγμένο καλώδιο: 1 m
Τροφοδοσία ρεύματος 230 V

Περιλαμβάνεται λαμπτήρας: Όχι

Λαμπτήρας από σκυρόδεμα Nebia

 

Η λάμπα από σκυρόδεμα Nebia παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για όσους βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής φωτισμού. Παρέχουν εξαιρετικά πρωτότυπο φωτισμό που ταιριάζει απόλυτα με τις τελευταίες τάσεις του εσωτερικού σχεδιασμού.
Είναι σε θέση να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες και να συμπληρώσουν τα διάφορα στυλ εσωτερικής αρχιτεκτονικής. Μπορεί να νομίζετε ότι αυτός ο φωτισμός είναι μόνο για εσωτερικούς χώρους σοφίτας. Αυτό δεν ισχύει. Βρίσκει μια φανταστική θέση σε μοντέρνους ή σκανδιναβικούς εσωτερικούς χώρους.

Οι λαμπτήρες από σκυρόδεμα είναι κατάλληλοι για κάθε εσωτερικό χώρο. Ανάλογα με τη ζήτηση, μπορούν να εγκατασταθούν στην κρεβατοκάμαρα, στο διάδρομο, στην κουζίνα. Πολύ συχνά, οι κατασκευαστές τα τοποθετούν στο σαλόνι. Αναρτημένες πάνω από το κεντρικό μέρος του τραπεζιού, αυτές οι λάμπες φαίνονται πολύ αξιοπρεπείς, εντυπωσιακές. Αυτός ο φωτισμός αυξάνει σημαντικά την άνεση της τραπεζαρίας.
Είναι δυνατή η αντιπαράθεση διαφόρων τύπων φωτιστικών από σκυρόδεμα σε ένα δωμάτιο, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον και πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Οι λαμπτήρες από σκυρόδεμα είναι ένας εξαιρετικά πρωτότυπος φωτισμός που θα συμπληρώσει εσωτερικούς χώρους διαφορετικών στυλ σχεδιασμού. Ανάλογα με το πού θα τοποθετήσετε το φωτιστικό από σκυρόδεμα, μπορεί να δείχνει αυστηρό και κομψό, απλό και μετριοπαθές ή απλά αισθητικά ευχάριστο.
Οι κρεμαστές λάμπες από σκυρόδεμα Path και Betondor είναι οι πιο δημοφιλείς.

Οι λαμπτήρες σκυροδέματος Floga κατασκευάζονται στο Konin, στην ανατολική Μεγάλη Πολωνία. Οι πρωτότυπες ιδέες και τα σχέδια παράγονται στο χέρι από τους ίδιους τους δημιουργούς.

 

Χρώμα του καλωδίου

Γκρι μαλλί, Καλοκαίρι, κεράσι, Κόκκινο, Κόκκινο κρασί, Μαύρος, Μπεζ μαλλί, ναυτικό μπλε, πράσινος, Φθινόπωρο, Χειμώνας

Brand

FLOGA

Εγκρίσεις / Πιστοποιητικά CE

Κατεβάστε το αρχείο .pdf :

EN: CE Declaration of Conformity Concrete lamp Nebia

Οδηγίες εγκατάστασης

Κατεβάστε το αρχείο .pdf :

EN: Installation instruction

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κρεμαστό λαμπτήρα σκυροδέματος Nebia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top