,

Κρεμαστό ρολόι από σκυρόδεμα Doraa

44,10

Παρακαλούμε στείλτε μας email πριν παραγγείλετε περισσότερα από αυτό το προϊόν.

Υλικό: αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα Διαστάσεις: 30 εκ. x 25 εκ. Πάχος: 2 εκ. Τροφοδοσία: μπαταρία 1,5 V

Availability: 7 in stock

Το κρεμαστό ρολόι Doraa από σκυρόδεμα είναι ο μινιμαλισμός σε συνδυασμό με τη λιτότητα. Θα λειτουργήσουν καλά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Ρολόγια από σκυρόδεμα κρεμαστά  Floga φαίνεται τέλειο όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους loft, αλλά και σε σκανδιναβικά ή μοντέρνα αρχιτεκτονικά περιβάλλοντα.

 

Μπορώ να εξατομικεύσω τα συγκεκριμένα ρολόγια;

Φυσικά, όταν αγοράζετε όρθια και κρεμαστά ρολόγια από σκυρόδεμα Floga, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το χρώμα του σκυροδέματος που έχουμε στη γκάμα μας και τα αξεσουάρ – τους δείκτες του ρολογιού.

Πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω για τα τσιμεντένια ρολόγια μου;

Τα ρολόγια από σκυρόδεμα είναι χειροποίητα. Κάθε κρεμαστό ρολόι από σκυρόδεματης Floga έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Ως εκ τούτου, ο χρόνος παράδοσης για αυτά είναι 10 ημέρες .

Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε τα επίπεδα των αποθεμάτων μας, ώστε να μην λείπει τίποτα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το σημαντικό αυτό θέμα.

Πού κατασκευάζονται τα τσιμεντένια ρολόγια της Flogα;

Όλα τα ρολόγια σκυροδέματος της Flog κατασκευάζονται στην Πολωνία.

Έχουμε, είμαστε οι δημιουργοί του, ίσως το καλύτερο μίγμα σκυροδέματος στον κόσμο. Συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους ειδικούςστην Πολωνία, παράγουμε επίσης διακοσμητικό φωτισμό. Οιλαμπτήρες σκυροδέματοςFLOGA είναι ένα φανταστικό παράδειγμα τέτοιας συνεργασίας. Η μινιμαλιστική μας προσέγγιση στη διακόσμηση και η αγάπη μας για το loft στυλ μας καθοδηγεί από τότε που ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε στον κλάδο. Ταυτόχρονα, είμαστε επίσης πεπεισμένοι, και λαμβάνουμε πολλά μηνύματα από τους πελάτες μας, ότι τα προϊόντα μας ταιριάζουν πολύ καλά σε πιο κλασικούς εσωτερικούς χώρους.

Weight 3,3 kg
Dimensions 35 × 25 × 8 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κρεμαστό ρολόι από σκυρόδεμα Doraa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top