, , ,

Μόνιμο ρολόι από σκυρόδεμα Raneb

39,90

Παρακαλούμε στείλτε μας email πριν παραγγείλετε περισσότερα από αυτό το προϊόν.

Υλικό: αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα

Διαστάσεις: 25 εκ. x 11 εκ.

Πάχος: 4 εκ.

Τροφοδοσία: μπαταρία 1,5 V

Availability: 1 in stock

Ρολόι από σκυρόδεμα επιτραπέζιο Η Floga είναι μινιμαλισμός σε συνδυασμό με λιτότητα. Θα λειτουργήσουν καλά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Zegary betonowe Floga idealnie prezentuje się nie tylko w loftowych wnętrzach, ale także w skandynawskich czy nowoczesnych aranżacjach architektonicznych.

 

Μπορώ να εξατομικεύσω τα συγκεκριμένα ρολόγια;

Φυσικά, όταν αγοράζετε ρολόγια από σκυρόδεμα Floga, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το χρώμα του σκυροδέματος που προσφέρουμε και τα αξεσουάρ – τους δείκτες του ρολογιού.

Πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω για το μόνιμο τσιμεντένιο ρολόι μου;

Τα ρολόγια από σκυρόδεμα είναι χειροποίητα. Κάθε τσιμεντένιο ρολόι της Floga έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό, ο χρόνος παράδοσης είναι 10 ημέρες .

Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε τα επίπεδα των αποθεμάτων μας, ώστε να μην λείπει τίποτα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το σημαντικό αυτό θέμα.

Πού κατασκευάζονται τα τσιμεντένια ρολόγια της Flogα;

Όλα τα ρολόγια σκυροδέματος της Flog κατασκευάζονται στην Πολωνία.

Τα προϊόντα FLOGA δημιουργούνται για μια απαιτητική πελατεία. Η ικανοποίηση των πελατών είναι ο στόχος μας. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε συνεργαστεί με τους καλύτερους ειδικούς της χώρας. Επίσης, χρησιμοποιούμε τους καλύτερους του κλάδου για το σχεδιασμό του φωτισμού. Οι λαμπτήρες από σκυρόδεμα FLOGA είναι το καλύτερο παράδειγμα του πόσο δροσερό υλικό είναι φτιαγμένο από τα μοντέλα μας.e.

Οι λάτρεις των μινιμαλιστικών εσωτερικών χώρων, αλλά και όσοι προτιμούν το κλασικό στυλ, θα εκτιμήσουν την πρωτοτυπία των προϊόντων μας.

Weight 2,2 kg
Dimensions 35 × 25 × 9 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Μόνιμο ρολόι από σκυρόδεμα Raneb”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top