, , , , , , , , ,

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Obostam

64,89

Υλικό: σκυρόδεμα Floga

Διάμετρος αμπαζούρ: 24 cm x 24 cm x 1 cm

Ύψος αμπαζούρ: 1cm

Πηγή φωτός : E27

Τροφοδοσία ρεύματος: 230 V

βάρος: 1,1 kg

Περιλαμβάνεται λαμπτήρας : Όχι

Χρόνος παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 4 in stock

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Obostam

Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι μια πρωτοποριακή πρόταση για τους λάτρεις των πρωτότυπων εσωτερικών αξεσουάρ. Αυτό το πρωτότυπο διακοσμητικό στοιχείο είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει την προσοχή και θα γίνει στολίδι του δωματίου. Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στις φθορές και ο ευέλικτος σχεδιασμός του το καθιστά κατάλληλο για μια ποικιλία εσωτερικών στυλ. Θα είναι μια τέλεια προσθήκη σε ένα εσωτερικό με μοντέρνο ή βιομηχανικό χαρακτήρα.

Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για όσους εκτιμούν την κομψότητα και την απλότητα. Ο μετριοπαθής σχεδιασμός του θα βοηθήσει να επικεντρωθεί η προσοχή σε άλλα στοιχεία σχεδιασμού, ενώ παράλληλα θα αποτελεί σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο του δωματίου. Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα συντηρείται εύκολα – απλά σκουπίστε το με ένα υγρό πανί για να απαλλαγείτε από τη σκόνη και τη βρωμιά. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν ένα ανθεκτικό και κομψή προσθήκη στο εσωτερικό .

Ο φωτισμός LED έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, είναι πολύ ενεργειακά αποδοτικό, πράγμα που σημαίνει ότι συμβάλλει στη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. Δεύτερον, χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων LED, το κόστος λειτουργίας του φωτισμού μπορεί να μειωθεί σημαντικά. Τρίτον, τα LED δεν εκπέμπουν υπεριώδη ή υπέρυθρη ακτινοβολία, καθιστώντας τα ασφαλή για το δέρμα και τα μάτια και προστατεύοντας τα ευαίσθητα υλικά από βλάβες. Τέταρτον, είναι πολύ ευέλικτοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές φωτισμού.

Εκτός από τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα του φωτισμού LED, υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη από τη χρήση του. Για παράδειγμα, οι λαμπτήρες LED είναι πολύ ανθεκτικοί και μακράς διάρκειας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι λιγότερο επιρρεπείς σε ζημιές από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες. Αυτό επιτρέπει τη χρήση τους σε δυσπρόσιτες περιοχές ή σε περιοχές όπου υπόκεινται σε κραδασμούς και δονήσεις.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι ο φωτισμός LED μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά χρώματα και εντάσεις για να δημιουργήσει μια μοναδική και ελκυστική εμφάνιση για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Τα LED θερμαίνονται και ανάβουν γρήγορα, καθιστώντας τα ιδανικά για εφαρμογές όπου ο γρήγορος και αποτελεσματικός φωτισμός είναι απαραίτητος. Τέλος, ο φωτισμός LED είναι φιλικός προς το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει βλαβερές ουσίες όπως υδράργυρο ή άλλα τοξικά υλικά που βρίσκονται στους παραδοσιακούς λαμπτήρες.

Weight 2,5 kg
Dimensions 35 × 35 × 15 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Obostam”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top