, , , , , , , , ,

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Birton

291,69

Υλικό: σκυρόδεμα Floga

Μικρή διάμετρος κώνου: 8 cm (περιλαμβάνονται 3 τεμάχια)

Ύψος μικρού κώνου: 24 cm

Διάμετρος μεγάλου κώνου: 10,5 cm (περιλαμβάνεται 1 τεμάχιο)

Ύψος μεγάλου κώνου: 28 cm

Διάμετρος Ροζέτα Φωτιστικού: 25 cm

Ύψος Ροζέτα Φωτιστικού: 3,5 cm

Πηγή φωτός : E27

Τροφοδοσία ρεύματος: 230 V

βάρος: 3,4 kg

Υφασμάτινο πλεγμένο καλώδιο: 2m

Περιλαμβάνονται λαμπτήρες: Όχι

Χρόνος παράδοσης 10-12 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 1 in stock

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Birton

Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι μια μοντέρνα λύση για τη δημιουργία πρωτότυπου και κομψού φωτισμού σε χώρους κατοικιών και γραφείων. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με 4 ελεύθερα ρυθμιζόμενες αποχρώσεις, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη ατμόσφαιρα στον εσωτερικό σας χώρο. Οι λαμπτήρες led που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον λαμπτήρα εγγυώνται εξοικονόμηση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το κλασικό στυλ του αμπαζούρ σημαίνει ότι αυτός ο λαμπτήρας θα ταιριάξει τέλεια τόσο με μοντέρνους όσο και με πιο παραδοσιακούς εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον, το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το φωτιστικό σας σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και ανάγκες.

Αυτό σας δίνει πλήρη έλεγχο στον τρόπο με τον οποίο φωτίζετε το εσωτερικό σας και το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε.

Ένα κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα δεν είναι μόνο μια εξαιρετική αισθητική λύση, αλλά και μια πρακτική λύση. Με τη δυνατότητα να επιλέξετε τις δικές σας αποχρώσεις και λαμπτήρες, έχετε τον πλήρη έλεγχο του είδους του φωτισμού που θέλετε να δημιουργήσετε στο σπίτι ή το γραφείο σας. Οι αποχρώσεις από σκυρόδεμα καθιστούν αυτό το φωτιστικό όχι μόνο κομψό, αλλά και ανθεκτικό και μακράς διάρκειας. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα θα σας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια. Επιπλέον, χάρη στη χρήση λαμπτήρων led, θα είστε σίγουροι ότι ο φωτισμός σας δεν είναι μόνο κομψός, αλλά και ενεργειακά αποδοτικός. Ο λαμπτήρας Birton είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους εκτιμούν τον πρωτότυπο και πρωτότυπο εσωτερικό σχεδιασμό και την άνεση χρήσης.

Ο πολυέλαιος είναι ένας τύπος κρεμαστού φωτιστικού που αποτελείται από πολλές (συνήθως δώδεκα) φωτεινές πηγές τοποθετημένες σε έναν βραχίονα ή βραχίονες που εκτείνονται από ένα κεντρικό σημείο. Το κρεμαστό φωτιστικό, από την άλλη πλευρά, είναι απλώς ένα φωτιστικό που τοποθετείται στην οροφή και έχει μία μόνο πηγή φωτός.

Οι πολυέλαιοι είναι συνήθως μεγαλύτεροι από τα κρεμαστά φωτιστικά και μπορούν να είναι πιο διακοσμητικοί. Χρησιμοποιούνται συχνά σε σαλόνια, τραπεζαρίες και άλλα μεγάλα δωμάτια όπου θέλετε επιπλέον φωτισμό και διακοσμητικό αποτέλεσμα. Ένα κρεμαστό φωτιστικό, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιείται συχνά σε κουζίνες, διαδρόμους και άλλα μέρη όπου απαιτείται μια συγκεντρωμένη πηγή φωτός.

Υπάρχουν επίσης άλλοι τύποι λαμπτήρων, όπως οι απλίκες τοίχου, οι οποίες είναι μικρότερες από τους πολυελαίους και τοποθετούνται στον τοίχο, και τα φανάρια, τα οποία τοποθετούνται στην οροφή και έχουν τη μορφή ενός φωτιστικού με λεπτούς βραχίονες μέσα από τους οποίους περνάει το φως.

Σε γενικές γραμμές, η διαφορά μεταξύ ενός πολυέλαιου και ενός κρεμαστού φωτιστικού είναι ότι ένας πολυέλαιος αποτελείται από πολλαπλές πηγές φωτός που είναι τοποθετημένες σε βραχίονες και εξέρχονται από ένα κεντρικό σημείο, ενώ ένα κρεμαστό φωτιστικό έχει μόνο μία πηγή φωτός. Οι πολυέλαιοι είναι συνήθως μεγαλύτεροι από τους κρεμαστούς λαμπτήρες και μπορεί να είναι πιο περίτεχνοι, ενώ λαμπτήρες οι κρεμαστοί λαμπτήρες χρησιμοποιούνται συχνά για να φωτίζουν συγκεκριμένες περιοχές ή για να παρέχουν μια συγκεντρωμένη πηγή φωτός.

Weight 4,4 kg
Dimensions 40 × 40 × 40 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Birton”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top