, , , , , , ,

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Ahmeh

94,08

Υλικό: Αλουμίνιο, σκυρόδεμα Floga

Διάμετρος: 10,5 cm

Ύψος: 28 cm

Πηγή φωτός : E27

Τροφοδοσία ρεύματος: 230 V

βάρος: 0,9 kg

Χρόνος παράδοσης 7-12 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 5 in stock

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Ahmeh

Οι κρεμαστές λάμπες από σκυρόδεμα με έντονο φως σας επιτρέπουν να φωτίσετε καλά ένα δωμάτιο. Έτσι, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αυξήσετε την ορατότητα στο δωμάτιο, αλλά και το βράδυ για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα Ορισμένες κρεμαστές λάμπες από σκυρόδεμα με έντονο φως σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα, ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε την φωτισμό στις ανάγκες και τη διάθεσή σας.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα το βράδυ, απλά χαμηλώστε τη φωτεινότητα. Εξοικονόμηση χώρου

Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα με έντονο φως είναι η τέλεια λύση εάν δεν έχετε χώρο για άλλες πηγές φωτισμού. Μπορείτε να τα εγκαταστήσετε σε μέρη όπου οι παραδοσιακοί επιτραπέζιοι λαμπτήρες ή οι απλίκες τοίχου θα μπορούσαν να ενοχλήσουν, ωστόσο παρέχουν επαρκή φωτισμό του δωματίου .

Το φωτιστικό από σκυρόδεμα σε συνδυασμό με αξεσουάρ αλουμινίου είναι ιδανικό για όσους εκτιμούν μια μοντέρνα και βιομηχανική εμφάνιση στο περιβάλλον τους. Η τσιμεντένια βάση του φωτιστικού προσθέτει βάρος και σταθερότητα, ενώ του προσδίδει έναν μοναδικό χαρακτήρα. Τα στοιχεία αλουμινίου προσθέτουν ελαφρότητα και κομψότητα, δημιουργώντας έναν αρμονικό συνδυασμό διαφορετικών υλικών. Αυτό το φωτιστικό είναι ιδανικό τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια πηγή φωτισμού ή ως πρόσθετος διακοσμητικός φωτισμός. Ο λαμπτήρας από σκυρόδεμα με εξαρτήματα από αλουμίνιο είναι επίσης πολύ ανθεκτικός και ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες, ώστε να μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Αποτελεί επομένως μια εξαιρετική επένδυση που θα ευχαριστήσει τα μάτια και θα προσφέρει εξαιρετικό φωτισμό για πολλές εποχές. Ένα φωτιστικό πολωνικής παραγωγής είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους εκτιμούν την ποιότητα και την αντοχή των προϊόντων τους. Όταν αγοράζετε ένα φωτιστικό πολωνικής παραγωγής, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Επιπλέον, αγοράζοντας πολωνικά προϊόντα, στηρίζετε την εγχώρια βιομηχανία και τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτήν, γεγονός που έχει μεγάλη σημασία τόσο για την οικονομία της χώρας όσο και για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Μια λάμπα από την πολωνική μάρκα Floga είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για όσους εκτιμούν την πρωτοτυπία και θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Η Πολωνία φιλοξενεί πολλές μικρότερες και μεγαλύτερες εταιρείες που σχεδιάζουν και παράγουν μοναδικές, μοναδικές λάμπες που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή και θα αποτελέσουν διακοσμητικό στοιχείο για κάθε εσωτερικό χώρο. Επιπλέον, οι λαμπτήρες πολωνικής παραγωγής καλύπτονται συχνά από μεγαλύτερες εγγυήσεις σε σχέση με τα εισαγόμενα προϊόντα, γεγονός που αυξάνει περαιτέρω την ελκυστικότητά τους.

Weight 2 kg
Dimensions 25 × 25 × 35 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Ahmeh”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top