Συχνές Ερωτήσεις

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμά μας, πιθανότατα θα βρείτε την απάντηση παρακάτω!

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα συνεργατών FLOGA;

Το πρόγραμμα Partner Zone απευθύνεται σε κάθε άτομο που θέλει να κερδίσει χρήματα στο Διαδίκτυο. Οι πραγματικά υψηλές προμήθειες σάς επιτρέπουν να προωθείτε τα προϊόντα σας σχεδόν σε κάθε γωνιά του Διαδικτύου. Για να μάθετε πού και πώς μπορείτε να προωθήσετε καλύτερα τα προϊόντα μας, κάντε κλικ εδώ.

Χρειάζομαι έναν ιστότοπο ή έναν μεγάλο λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να συμμετάσχω στο πρόγραμμα συνεργατών Floga;

 

Οχι απαραίτητα. Μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα με κάθε δυνατό τρόπο. Μπορείτε ακόμη να στείλετε τον σύνδεσμο αγοράς στους φίλους σας μέσω αλληλογραφίας.

 

Τι διακρίνει το πρόγραμμα συνεργατών Floga από άλλα προγράμματα συνεργατών;

 

– Έχουμε πολύ υψηλές προμήθειες (από 10% έως 30% )

-Αυτό είναι το αποκλειστικό μας πρόγραμμα, δεν είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε υψηλές προμήθειες σε άλλους φορείς
-Eγγυόμαστε τη βεβαιότητα πληρωμής
-Παρέχουμε υποστήριξη και υπηρεσίες σε συνεργάτες στο υψηλότερο επίπεδο
-Η προσφορά μας περιλαμβάνει προϊόντα ιδανικά για προώθηση στο Διαδίκτυο
-Δεν συλλέγουμε χρήματα σε περίπτωση που ο πελάτης επιστρέψει τα αγαθά
-Καταχωρούμε cookies για έως και 30 ημέρες
-Παρέχουμε δωρεάν προϊόντα προώθησης για αναπτυσσόμενους συνεργάτες

Είναι δωρεάν η εγγραφή και η χρήση του προγράμματος συνεργατών;

Φυσικά, η χρήση του προγράμματος συνεργατών Floga είναι και θα είναι δωρεάν.

Δεν έλαβα τον σύνδεσμο ενεργοποίησης μετά τη δημιουργία του λογαριασμού. Τι να κάνω?

Πρώτα, ελέγξτε το spam. Εάν δεν υπάρχει μήνυμα στα ανεπιθύμητα, πιθανότατα σημαίνει ότι έχει εισαχθεί λάθος email. Σε αυτήν την περίπτωση, δημιουργήστε ξανά τον λογαριασμό ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρέπει να υπογράψω συμβόλαιο με δίκτυο συνεργατών;

Με την εγγραφή ενός λογαριασμού, αποδέχεστε τους κανονισμούς. Αυτό ήταν, δεν χρειάζεται να υπογράψετε κανένα συμβόλαιο. Η αποδοχή των κανονισμών δεν σας υποχρεώνει σε τίποτα. Τακτοποιούμε χρησιμοποιώντας τιμολόγια ή λογαριασμούς.

Απαιτείται να προβώ σε κάποια ενέργεια κατά την ένταξή μου στο πρόγραμμα;

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, δεν έχετε καμία υποχρέωση. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και μετά να μην κάνετε τίποτα απολύτως.

Πώς μπορώ να προωθήσω το πρόγραμμα και υπάρχουν απαγορευμένες φόρμες;

Μπορείτε να προωθήσετε προϊόντα με όλους τους πιθανούς τρόπους, εκτός από τις διαφημίσεις Google για φράσεις ονομάτων προϊόντων.

Τι σημαίνει η διάρκεια ζωής του cookie 30 ημερών;

Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος ήρθε στη σελίδα του προϊόντος από τον σύνδεσμό σας, ακόμα κι αν δεν αγόρασε στην πρώτη επαφή με το κατάστημα, αλλά, για παράδειγμα, σε 25 ημέρες – εξακολουθείτε να κερδίζετε προμήθεια. Για να διευκολύνετε την εργασία σας, κάθε εταιρεία που συμμετέχει στο πρόγραμμα συνεργατών χρησιμοποιεί εντατικό επαναληπτικό μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην Google για να αυξήσει την πιθανότητα ένα άτομο που έχει ήδη μπει στον ιστότοπο μία φορά και δεν αγόρασε, να επιστρέψει σε αυτόν και να πραγματοποιήσει μια αγορά. Συνοψίζοντας, ακόμα κι αν εντός 30 ημερών ο πελάτης μεταβεί στον ιστότοπο από άλλη πηγή εκτός από τον σύνδεσμό σας (αλλά έκανε κλικ σε αυτόν μία φορά), εξακολουθείτε να κερδίζετε.

 
Πού μπορώ να ελέγξω πόσα έχω κερδίσει;

Αφού συνδεθείτε, έχετε πρόσβαση σε ένα πολύ διαφανές πλαίσιο, όπου μπορείτε να δείτε πόσα άτομα έχουν κάνει αγορές, έχουν κάνει κλικ στον σύνδεσμο και πόσα χρήματα μπορείτε να κάνετε ανάληψη. Έχετε επίσης πρόσβαση σε λεπτομερείς πληροφορίες, όπως η μετατροπή. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να αξιολογήσετε ποιες πρακτικές αποφέρουν τα μεγαλύτερα κέρδη και σε τι είναι καλύτερο να εστιάσετε.

Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που μπορώ να κάνω ανάληψη;

Η ελάχιστη πληρωμή είναι 50 $. Είναι τόσο χαμηλό που, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της προμήθειας μας, μπορεί να επιτευχθεί πολύ γρήγορα.

Σε τι χρεώνεται το ποσό της προμήθειας;

Το ποσό της προμήθειας υπολογίζεται επί του ακαθάριστου ποσού του καλαθιού, μη συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών. Έτσι, εάν κάποιος αγοράσει πολλά προϊόντα, ΕΣΥ κερδίζετε ολόκληρο το ποσό από αυτά τα λίγα προϊόντα, όχι μόνο από αυτό που έχετε συνδέσει.

Η προμήθεια που κερδίζεται μία φορά υπόκειται σε καταγγελία (π.χ. σε περίπτωση επιστροφής των αγαθών από πελάτη);

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα θυγατρικών, τα χρήματα που κερδίζετε μόλις κερδίσετε δεν θα συλλεχθούν από εμάς σε καμία περίπτωση.

Πότε μπορεί ένας διαφημιστής να αρνηθεί μια προμήθεια;

Εάν το δέμα δεν έχει παραληφθεί από τον πελάτη ή δεν έχει πληρωθεί.

Χρειάζεται να δημιουργήσω μια επιχείρηση;

Δεν απαιτείται οικονομική δραστηριότητα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε τραπεζικό λογαριασμό, να μας δώσετε τον αριθμό του λογαριασμού σας και θα μεταφέρουμε την πληρωμή σας.

Ωστόσο, προτιμάμε και σας ενθαρρύνουμε να πληρώνετε με το PayPal (το ασφαλέστερο, ταχύτερο και πιο δημοφιλές σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών στον κόσμο), απλώς εισάγετέ το μέσω e-mail εισάγοντάς το στον λογαριασμό σας στην καρτέλα «Ρυθμίσεις».

 

Πώς γίνεται η διευθέτηση εσόδων από το πρόγραμμα συνεργατών Floga;

Εάν έχετε επιχείρηση, τακτοποιούμε τους λογαριασμούς μας χρησιμοποιώντας τα τιμολόγια που μας εκδίδετε. Εάν δεν έχετε, καταχωρείτε το άθροισμα του εισοδήματός σας στην ετήσια φορολογική δήλωση.

 

Μπορώ να διαφημίσω προϊόντα, για παράδειγμα, στο Facebook;

 

Ναι, με τις υψηλές προμήθειες μας, είναι πολύ καλή ιδέα. Το πρόγραμμα συνεργατών μας, χάρη σε τεράστιες προμήθειες, είναι ένα από τα λίγα προγράμματα συνεργατών στα οποία αυτή η μέθοδος μάρκετινγκ μπορεί να είναι κερδοφόρα.

 

Για ποιο σκοπό πρέπει να παρέχω τα προσωπικά μου δεδομένα και είναι ασφαλή;

Τα προσωπικά δεδομένα είναι 100% ασφαλή. Τα χρειαζόμαστε για να τακτοποιήσουμε πληρωμές και να πληρώσουμε προμήθεια.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στη Ζώνη Συνεργατών FLOGA;

– Εγγραφόμαστε στην καρτέλα Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

– Μέσα σε 24 ώρες, η διοίκησή μας ξεκλειδώνει την πρόσβαση στον πίνακα διαχείρισης του PARTNER’S ZONE

– Υπάρχει πιθανότητα να σας ρωτήσουμε με e-mail για κάτι, οτιδήποτε. Απλώς προστατεύουμε το πρόγραμμά μας και εσάς τους συμμετέχοντες στο PARTNER’S ZONE από ανεπιθύμητα boot ups και spam.

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top