, , ,

Ρολόι τοίχου από σκυρόδεμα Gdurr

52,92

Υλικό: σκυρόδεμα Floga

Διαστάσεις: 28cm x28cm x 2.5cm

Μηχανισμός ρολογιού: χαλαζία, αθόρυβο, ρέον

Τροφοδοσία: μπαταρία 1,5 V

Περιλαμβάνεται μπαταρία: όχι .

βάρος: 2,3 kg

Χρόνος παράδοσης 2-7 εργάσιμες ημέρες.

 

Ρολόι τοίχου από σκυρόδεμα Gdurr

Το ρολόι τοίχου από μπετόν loft της FLOGA είναι ένα προϊόν που θα φέρει μια loft ατμόσφαιρα στο εσωτερικό σας. Το ρολόι Αυτό το ρολόι είναι κατασκευασμένο από σκυρόδεμα, το οποίο του προσδίδει μια ωμή και μοντέρνα εμφάνιση. Το ξύλο στην πρόσοψη του ρολογιού προσθέτει ζεστασιά και θαλπωρή στο ρολόι. Οι χρωματιστοί δείκτες ξεχωρίζουν από το τσιμεντένιο καντράν, διευκολύνοντας την ανάγνωση της ώρας. Ο αθόρυβος μηχανισμός του ρολογιού εξασφαλίζει έναν ήσυχο νυχτερινό ύπνο χωρίς περιττό θόρυβο.

Το ρολόι τοίχου loft από μπετόν της FLOGA είναι η ιδανική επιλογή για όσους εκτιμούν τις πρωτότυπες σχεδιαστικές λύσεις. Η ακατέργαστη εμφάνισή του θα προσδώσει μοντέρνο στυλ στο εσωτερικό σας, ενώ η ξύλινη όψη στο καντράν του ρολογιού θα προσθέσει ζεστασιά και ζεστασιά. Οι χρωματιστοί δείκτες ξεχωρίζουν από το τσιμεντένιο καντράν, διευκολύνοντας την ανάγνωση της ώρας. Ο αθόρυβος μηχανισμός του ρολογιού εξασφαλίζει έναν ήσυχο νυχτερινό ύπνο χωρίς περιττό θόρυβο.

Τα ρολόγια Flog απευθύνονται σε ανθρώπους που εκτιμούν τις σύγχρονες σχεδιαστικές λύσεις. Τα ρολόγια αυτά χαρακτηρίζονται από μινιμαλιστικό σχεδιασμό, συχνά χωρίς αριθμούς στο καντράν, η λειτουργία των οποίων επιτελείται από άλλα στοιχεία του ρολογιού. Αθόρυβο και μερικές φορές σχεδόν αόρατο! Λειτουργούν καλά σε μοντέρνους, βιομηχανικούς εσωτερικούς χώρους όπου κυριαρχούν τα τούβλα και οι τοίχοι από σκυρόδεμα. Τα μοντέρνα ρολόγια τοίχου είναι επίσης κατάλληλα για γραφεία, ξενοδοχεία και άλλους εμπορικούς χώρους.

Ρολόι τοίχου από σκυρόδεμα Floga

Τα ρολόγια τοίχου loft της Floga είναι ρολόγια με απλές μορφές ή, αντίθετα, με εκπληκτικό, πρωτότυπο σχήμα, κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, ατσάλι, γυαλί, πορσελάνη, ξύλο. Συχνά χωρίς τους αριθμούς στο καντράν, η λειτουργία των οποίων εκτελείται από άλλα εξαρτήματα του ρολογιού. Αθόρυβο και μερικές φορές σχεδόν αόρατο! Λειτουργούν καλά σε μοντέρνους, βιομηχανικούς εσωτερικούς χώρους όπου κυριαρχούν τα τούβλα και οι τοίχοι από σκυρόδεμα. Τα μοντέρνα ρολόγια τοίχου είναι επίσης κατάλληλα για γραφεία, ξενοδοχεία και άλλους εμπορικούς χώρους.

Τα ρολόγια σοφίτας είναι επίσης μια επιλογή για όσους εκτιμούν την πρωτοτυπία και τις πρωτότυπες σχεδιαστικές λύσεις. Χαρακτηρίζονται από μινιμαλιστικό σχεδιασμό και συχνά πρωτότυπα σχήματα και μορφές. Ξεχωρίζουν από τα άλλα ρολόγια λόγω της μοναδικότητας και της πρωτοτυπίας τους.

 

Συνεργαζόμαστε επίσης με εταιρείες που προσφέρουν τα φθηνότερα διακοσμητικά φωτιστικά στην αγορά, ρίξτε μια ματιά εδώ : Φωτισμός loft

Weight 3,5 kg
Dimensions 30 × 30 × 8 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ρολόι τοίχου από σκυρόδεμα Gdurr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top