, , , , , , , , ,

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Dretob

186,45

Υλικό: σκυρόδεμα Floga, ξύλο δρυός

Διαστάσεις βάσης: cm x 16 cm x 9 cm

Ύψος: 40 cm

Πηγή φωτός : E27

Τροφοδοσία ρεύματος: 230 V

βάρος: 6,5 kg

Χρόνος παράδοσης 7-15 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 3 in stock

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Dretob

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ένα διακοσμητικό αξεσουάρ που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών. Ο μοναδικός σχεδιασμός του το κάνει να δείχνει υπέροχο στο εσωτερικό και θα ικανοποιήσει όλα τα εσωτερικά γούστα. Η βάση από σκυρόδεμα και η σκιά έχουν χυτευτεί στο χέρι, καθιστώντας κάθε φωτιστικό μοναδικό και ανεπανάληπτο.

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Dretob έχει τοποθετηθεί με μια μεγάλη ξύλινη πλάκα, η οποία του δίνει μια ζεστή και άνετη αίσθηση. Αυτό το στοιχείο καθιστά το φωτιστικό ιδανικό ως συμπληρωματικό φωτισμό, προσθέτοντας χαρακτήρα και κομψότητα στο δωμάτιο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επιτραπέζιο φωτιστικό. Χάρη στο συμπαγές μέγεθός του και τον ογκώδη σχεδιασμό του. Η μεγάλη πλάκα, κατασκευασμένη από ευγενή δρυ, που χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό στοιχείο, την κάνει να ταιριάζει τέλεια και σε κλασικές διατάξεις. Κατά την παραγωγή του Μπετονένιο φωτιστικό ορθοστάτη Στην παραγωγή του επιτραπέζιοu φωτιστικό από σκυρόδεμα χρησιμοποιήθηκε η δυνατότητα χρήσης λαμπτήρα LED, καθιστώντας το ενεργειακά αποδοτικό και μακράς διάρκειας.

Χάρη στη λειτουργικότητα και την κομψότητά του, το τσιμεντένιο φωτιστικό ορθοστάτη γίνεται πραγματική διακόσμηση κάθε εσωτερικού χώρου και ιδανική πηγή φωτός. Ένα σύγχρονο μόνιμο φωτιστικό μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα, ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

  1. Μπορεί να είναι εύκολο στη συναρμολόγηση και τη μετακίνηση – μερικά μοντέρνες μόνιμες λάμπες είναι ελαφριές και μεταφέρονται εύκολα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν θέλετε να αλλάζετε συχνά τα έπιπλά σας ή να αλλάζετε τη λάμπα.
  2. Μπορεί να έχει διαφορετικές επιλογές φωτισμού – ορισμένες σύγχρονες μόνιμες λάμπες προσφέρουν διαφορετικές επιλογές φωτισμού. Ρυθμίστε τη φωτεινότητα ή αλλάξτε το χρώμα του φωτός για να ταιριάζει σε διαφορετικές ανάγκες και διαθέσεις.
  3. Μπορεί να εξοπλιστεί με πρόσθετες λειτουργίες – ορισμένα σύγχρονα μόνιμα φωτιστικά διαθέτουν πρόσθετες λειτουργίες, όπως φορτιστές κινητών τηλεφώνων ή πρίζες USB, κάτι που είναι πολύ πρακτικό.
  4. Μπορεί να είναι οπτικά ελκυστικό – μοντέρνες μόνιμες λάμπες έχουν συχνά μοντέρνο σχεδιασμό και μπορούν να διακοσμήσουν ένα δωμάτιο.
  5. Μπορεί να είναι εύκολο στη συντήρηση – μερικά επιτραπέζιες λάμπες σύγχρονες διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως αυτόματη απενεργοποίηση ή λαμπτήρες LED, οι οποίοι μπορεί να είναι πιο ανθεκτικοί και οικονομικοί στη χρήση.
Weight 7,5 kg
Dimensions 40 × 40 × 30 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Dretob”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top