, , , , , , , ,

Φωτισμός από σκυρόδεμα Orag / Πλαφονιέρα.

100,59

Υλικό: σκυρόδεμα Floga

Διαστάσεις: 52,5 cm x 6 cm

Ύψος: 7 cm

Πηγή φωτός : s14D – Μονάδα LED

Έξοδος φωτεινής ροής: 530 lm

Χρώμα φωτός: 3000K ζεστό λευκό

Ισχύς: 8W =60W

Τροφοδοσία: 230 V

Βάρος: 2,1 kg

Χρόνος παράδοσης 6-12 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 5 in stock

Φωτισμός από σκυρόδεμα Orag / Πλαφονιέρα.

Το φωτιστικό οροφής από σκυρόδεμα είναι η τέλεια λύση για ένα διαμέρισμα λόγω της ανθεκτικότητας και της κομψής εμφάνισής του. Το σκυρόδεμα είναι ένα υλικό υψηλής αντοχής, οπότε ο λαμπτήρας θα διαρκέσει πολλά χρόνια χωρίς να χρειαστεί να αντικατασταθεί. Επιπλέον, το φωτιστικό οροφής από σκυρόδεμα θα ταιριάξει απόλυτα με τη μοντέρνα διακόσμηση του διαμερίσματος και θα προσθέσει στο χαρακτήρα του. Μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε διαφορετικά στυλ σχεδιασμού, καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχήματα και χρώματα διαθέσιμα στην αγορά.

Το φωτιστικό οροφής από σκυρόδεμα είναι επίσης μια πολύ πρακτική λύση λόγω της τοποθέτησής του. Μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στην οροφή, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη διασπορά του φωτός σε όλο το δωμάτιο. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει ανάγκη αγοράς πρόσθετων επιτραπέζιων ή επιδαπέδιων φωτιστικών, γεγονός που εξοικονομεί χώρο και χρήματα.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το φωτιστικό οροφής από σκυρόδεμα είναι πολύ εύκολο στη συντήρηση. Σκυρόδεμα είναι ένα υλικό ανθεκτικό στη βρωμιά και εύκολο στον καθαρισμό, οπότε ο λαμπτήρας θα φαίνεται σαν καινούργιος για πολλά χρόνια.

Συνολικά, το φωτιστικό οροφής από σκυρόδεμα είναι μια εξαιρετική λύση για ένα διαμέρισμα λόγω της ανθεκτικότητας, της κομψής εμφάνισης, της πρακτικής τοποθέτησης και της ευκολίας συντήρησης.

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο αγοράς ενός φωτιστικού οροφής:

  1. Το φωτιστικό οροφής είναι μια εξαιρετική πηγή γενικού φωτισμού – μπορεί να φωτίσει ένα ολόκληρο δωμάτιο ή έναν μεγάλο χώρο, καθιστώντας το ιδανικό για φωτισμό ενός καθιστικού , την τραπεζαρία ή την κουζίνα.
  2. Τα φωτιστικά οροφής διατίθενται σε πολλά διαφορετικά στυλ και σχήματα, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε το τέλειο μοντέλο για εσάς και το εσωτερικό σας.
  3. Τα φωτιστικά οροφής μπορούν να εξοπλιστούν με διάφορες επιλογές φωτισμού, όπως η ρύθμιση της φωτεινότητας ή η αλλαγή του χρώματος του φωτός, επιτρέποντας την προσαρμογή του φωτισμού στις διάφορες ανάγκες και διαθέσεις.
  4. Ένα φωτιστικό οροφής μπορεί να είναι οπτικά ελκυστικό και να αποτελεί διακόσμηση για ένα δωμάτιο.
  5. Τα φωτιστικά οροφής είναι εύκολα στη συντήρηση – ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά όπως αυτόματη απενεργοποίηση ή λαμπτήρες LED, οι οποίοι μπορεί να είναι πιο ανθεκτικοί και οικονομικοί στη χρήση.
  6. Ένα φωτιστικό οροφής μπορεί να είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη μετακίνηση – ορισμένα φωτιστικά οροφής είναι ελαφριά και εύκολα στην εγκατάσταση, γεγονός που μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε να αναδιατάξετε τα έπιπλα ή να μετακινείτε συχνά το φωτιστικό.
  7. Ένα φωτιστικό οροφής μπορεί να είναι ιδανικό για το φωτισμό μεγάλων χώρων – τα φωτιστικά οροφής χρησιμοποιούνται συχνά για το φωτισμό μεγάλων χώρων, όπως ένα σαλόνι ή μια τραπεζαρία, καθώς μπορούν να ρίξουν πολύ φως.
  8. Ένας λαμπτήρας οροφής μπορεί να είναι ιδανικός για τον φωτισμό ζωνών – ορισμένοι λαμπτήρες οροφής έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να φωτίζουν συγκεκριμένες ζώνες σε ένα δωμάτιο.
Weight 2,5 kg
Dimensions 60 × 15 × 15 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Φωτισμός από σκυρόδεμα Orag / Πλαφονιέρα.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top