εκπτώσεις!
, , , , , , , , , , , , ,

Ξύλινη επιτραπέζια λάμπα Abori

44,10

Previous lowest price was 44,10.

Υλικό: Ξύλο Πλάτος βάσης ( εκ.): 9 Ύψος (εκ.): 40 Πηγή φωτός: E27 Υφασμάτινο πλεγμένο καλώδιο: 3 m Τροφοδοσία ρεύματος 230 V

Out of stock

Το ξύλινο επιτραπέζιο φωτιστικό Floga συνδυάζει τον μινιμαλισμό με τη λιτότητα. Θα λειτουργήσει καλά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Το ξύλινο φωτιστικό Floga φαίνεται τέλειο όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους loft, αλλά και σε σκανδιναβικές ή μοντέρνες αρχιτεκτονικές ρυθμίσεις.

Μπορώ να εξατομικεύσω το σχέδιο ενός ξύλινου μόνιμου φωτιστικού;

Φυσικά, όταν αγοράζετε ξύλινα φωτιστικά Floga, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε το χρώμα του ξύλου που προσφέρουμε και τα πρόσθετα – ένα κατάλληλο πλεγμένο καλώδιο ή να παραγγείλετε μια πρόσθετη λάμπα.

Πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω για τις ξύλινες λάμπες μου;

Τα ξύλινα φωτιστικά μας είναι χειροποίητα. Κάθε ξύλινο φωτιστικό Floga έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό, ο χρόνος παράδοσης είναι 10 ημέρες . Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε το απόθεμά μας, ώστε τίποτα να μην έχει εξαντληθεί. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για αυτό το σημαντικό θέμα.

Πού κατασκευάζονται οι λαμπτήρες σκυροδέματος Floga;

Όλα τα ξύλινα φωτιστικά Floga κατασκευάζονται στην Πολωνία. Σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή στη συλλογή μας από λαμπτήρες σκυροδέματος. Χάρη στην ιδιόκτητη συνταγή μας για το μείγμα σκυροδέματος, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μικρά έργα τέχνης. Προϊόντα που δεν θα βρείτε στην αγορά.

Οι τσιμεντένιες λάμπες της Flog έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με μερικούς από τους καλύτερους ειδικούς στον τομέα αυτό στη χώρα μας!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ξύλινη επιτραπέζια λάμπα Abori”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top