, , , , , , , , ,

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Watob

167,79

Υλικό: σκυρόδεμα Floga

Διαστάσεις βάσης: cm x 16 cm x 9 cm

Ύψος: 40 cm

Πηγή φωτός : E27

Τροφοδοσία ρεύματος: 230 V

βάρος: 8 kg

Χρόνος παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 2 in stock

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Watob

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι μια πρωτοποριακή προσθήκη στο εσωτερικό που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός και η κατασκευή του το καθιστούν ένα μοναδικό και ιδιαίτερο φωτιστικό. Η βάση από σκυρόδεμα και η σκιά του το καθιστούν πολύ σταθερό και ανθεκτικό, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός του το κάνει να δείχνει υπέροχο στο εσωτερικό.

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ιδανικό για συμπληρωματικό φωτισμό, προσθέτοντας χαρακτήρα και κομψότητα σε ένα δωμάτιο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επιτραπέζιο φωτιστικό, χάρη στο συμπαγές μέγεθός του και τον στιβαρό σχεδιασμό του. Διαθέτει τη δυνατότητα χρήσης λαμπτήρα LED, που τον καθιστά ενεργειακά αποδοτικό και θα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ο τέλειος συνδυασμός κομψότητας και νεωτερικότητας. Ο μοναδικός σχεδιασμός και η λειτουργικότητά του το καθιστούν ιδανικό για εσωτερικούς χώρους διαφορετικού χαρακτήρα, από μοντέρνους έως πιο παραδοσιακούς. Αποτελεί επίσης ιδανική προσθήκη σε εσωτερικούς χώρους που αναζητούν πρωτότυπο και πρωτότυπο φωτισμό. Το φωτιστικό δαπέδου από σκυρόδεμα είναι ένα πραγματικό κόσμημα για κάθε εσωτερικό χώρο και μια αξιόπιστη πηγή φωτός.

Αν ψάχνετε για ένα μοντέρνο φωτιστικό για το σπίτι ή το γραφείο σας, ένα επιτραπέζιο φωτιστικό ή ένα μόνιμο αξίζει να το σκεφτείτε. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επενδύσετε σε μια τέτοια λάμπα:

  1. Οι σύγχρονες επιτραπέζιες λάμπες είναι συνήθως ελαφριές και μεταφέρονται εύκολα, επιτρέποντάς σας να προσαρμόζετε τον φωτισμό σε διαφορετικές ανάγκες και καταστάσεις.
  2. Συχνά διαθέτουν διαφορετικές επιλογές φωτισμού, όπως ρύθμιση της φωτεινότητας ή αλλαγή του χρώματος του φωτός, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το φωτισμό σε διαφορετικές διαθέσεις και ανάγκες.
  3. Ορισμένες σύγχρονες επιτραπέζιες λάμπες είναι εξοπλισμένες με πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως πρίζες USB ή φορτιστές κινητών τηλεφώνων, τα οποία μπορεί να είναι πολύ πρακτικά.
  4. Οι σύγχρονες επιτραπέζιες λάμπες έχουν συχνά ελκυστικό σχεδιασμό που μπορεί να διακοσμήσει ένα δωμάτιο και να ταιριάξει με διαφορετικά στυλ εσωτερικών χώρων.
  5. Μπορούν να είναι εύκολες στη συντήρησή τους με χαρακτηριστικά όπως η αυτόματη απενεργοποίηση ή οι λαμπτήρες LED, οι οποίοι είναι πιο ανθεκτικοί και οικονομικοί στη χρήση.

Αν θέλετε να παρέχετε άνετο και ευέλικτο φωτισμό, θα πρέπει σίγουρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο αγοράς ενός μοντέρνου επιτραπέζιου φωτιστικού. Μπορεί να γίνει όχι μόνο ένα χρήσιμο εργαλείο, αλλά και μια ελκυστική διακόσμηση για το δωμάτιο.

Weight 9 kg
Dimensions 50 × 50 × 25 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Watob”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top