, , , , , , , , ,

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Arget

164,64

Υλικό: σκυρόδεμα Floga, ξύλο δρυός

Διαστάσεις βάσης: 14 cm x 14 cm

Ύψος: 40 cm

Διάμετρος αμπαζούρ: 30 cm

Ύψος σκιάς: 16 cm

Πηγή φωτός : Μονάδα LED

Ισχύς: 2 x 9W

Χρώμα φωτός: λευκό, 4000K

Τροφοδοσία ρεύματος: 24 V

βάρος: 5,8 kg

Υφασμάτινο πλεγμένο καλώδιο: 2m

Χρόνος παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 2 in stock

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Arget

Το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι μια κομψή και μοντέρνα προσθήκη στο εσωτερικό που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών. Η κυβοειδής βάση του το καθιστά σταθερό και δεν ανατρέπεται κατά τη χρήση. Χρησιμοποιεί μονάδα LED, επομένως είναι ενεργειακά αποδοτική και θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Το τσιμεντένιο σκίαστρο με το οποίο είναι εξοπλισμένο του δίνει μια βιομηχανική αίσθηση και το καθιστά πολύ ανθεκτικό. Το αμπαζούρ είναι κατασκευασμένο από αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα, το οποίο εγγυάται την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του. Επιπλέον, κατασκευάστηκε από ένα μοναδικό ιδιόκτητο μείγμα σκυροδέματος, καθιστώντας κάθε λάμπα μοναδική και ξεχωριστή.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ο τέλειος συνδυασμός κομψότητας και βιομηχανικού χαρακτήρα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η λειτουργικότητά του το καθιστούν ιδανικό τόσο ως κύριο φωτιστικό όσο και ως φωτιστικό κομοδίνου. Αποτελεί επίσης εξαιρετική προσθήκη σε εσωτερικούς χώρους κάθε είδους, από μοντέρνους έως πιο παραδοσιακούς. Το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ένα πραγματικό στολίδι για κάθε εσωτερικό χώρο και μια αξιόπιστη πηγή φωτός.

Χάρη στις διαστάσεις και το σχήμα του, το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ιδανικό ως φωτιστικό κρεβατοκάμαρας, όπου θα είναι ιδανικό για ανάγνωση ή χαλάρωση πριν από τον ύπνο.

Αν ψάχνετε για μοντέρνο φωτιστικό για το σπίτι ή το γραφείο σας, το μοντέρνο επιτραπέζιο φωτιστικό αξίζει να το σκεφτείτε. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επενδύσετε σε μια τέτοια λάμπα:

  1. Οι σύγχρονες επιτραπέζιες λάμπες είναι συνήθως ελαφριές και μεταφέρονται εύκολα, επιτρέποντάς σας να προσαρμόζετε τον φωτισμό σε διαφορετικές ανάγκες και καταστάσεις.
  2. Συχνά διαθέτουν διαφορετικές επιλογές φωτισμού, όπως ρύθμιση της φωτεινότητας ή αλλαγή του χρώματος του φωτός, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το φωτισμό σε διαφορετικές διαθέσεις και ανάγκες.
  3. Ορισμένες σύγχρονες επιτραπέζιες λάμπες είναι εξοπλισμένες με πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως πρίζες USB ή φορτιστές κινητών τηλεφώνων, τα οποία μπορεί να είναι πολύ πρακτικά.
  4. Οι σύγχρονες επιτραπέζιες λάμπες έχουν συχνά ελκυστικό σχεδιασμό που μπορεί να διακοσμήσει ένα δωμάτιο και να ταιριάξει με διαφορετικά στυλ εσωτερικών χώρων.
  5. Μπορούν να είναι εύκολες στη συντήρησή τους με χαρακτηριστικά όπως η αυτόματη απενεργοποίηση ή οι λαμπτήρες LED, οι οποίοι είναι πιο ανθεκτικοί και οικονομικοί στη χρήση.

Αν θέλετε να παρέχετε άνετο και ευέλικτο φωτισμό, θα πρέπει σίγουρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο αγοράς ενός μοντέρνου επιτραπέζιου φωτιστικού. Μπορεί να γίνει όχι μόνο ένα χρήσιμο εργαλείο, αλλά και μια ελκυστική διακόσμηση για το δωμάτιο.

Αν ψάχνετε για ένα πρωτότυπο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή θέλετε να διακοσμήσετε το δικό σας εσωτερικό, οι μοντέρνες επιτραπέζιες λάμπες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο αγοράς τους:
  1. Ένα επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ένα χρήσιμο δώρο για όλους – ανεξάρτητα από την ηλικία ή τις προτιμήσεις, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από μια πρόσθετη πηγή φωτισμού.
  2. Συχνά είναι ελαφριά και εύκολα στη μεταφορά, επιτρέποντας την προσαρμογή του φωτισμού σε διαφορετικές ανάγκες και καταστάσεις.
  3. Ορισμένες σύγχρονες επιτραπέζιες λάμπες προσφέρουν διαφορετικές επιλογές φωτισμού, όπως ρύθμιση της φωτεινότητας ή αλλαγή του χρώματος του φωτός, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τον άξονα της

 

Weight 7 kg
Dimensions 50 × 50 × 25 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Arget”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top