, , , , , , , , ,

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Ttoras

87,99

Υλικό: σκυρόδεμα Floga

Διαστάσεις: 8 cm

Ύψος: 24 cm

Πηγή φωτός : Gu10 LED

Τροφοδοσία ρεύματος: 230 v

Βάρος: 0,4 kg

Χρόνος παράδοσης 3-12 εργάσιμες ημέρες.

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Ttoras

Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ένα μοναδικό και πρωτότυπο διακοσμητικό στοιχείο που είναι ιδανικό για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός του είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει την προσοχή των καλεσμένων και θα γίνει το επίκεντρο του δωματίου.

Ο ίδιος ο λαμπτήρας είναι κατασκευασμένος από ένα μοναδικό μείγμα σκυροδέματος. Ως αποτέλεσμα, έχει μια μοναδική υφή που του προσδίδει έναν ασυνήθιστο χαρακτήρα. Το σκυρόδεμα, ως υλικό, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό στις φθορές, οπότε αυτή η λάμπα θα διαρκέσει για πολλά χρόνια χωρίς σημάδια φθοράς.

Στο εσωτερικό του λαμπτήρα υπάρχει ένας τελευταίας τεχνολογίας λαμπτήρας LED που παρέχει εξαιρετικά φωτεινό και ομοιόμορφο φωτισμό. Αυτό καθιστά το φωτιστικό ιδανικό ως την κύρια πηγή φωτός στο δωμάτιο, καθώς και ως διακοσμητικό στοιχείο που τονίζει τον χαρακτήρα του εσωτερικού χώρου.

Ο λαμπτήρας τελειώνει επίσης με κώνο αλουμινίου, ο οποίος του προσδίδει μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση. Αυτή η λεπτομέρεια ταιριάζει απόλυτα με το βιομηχανικό χαρακτήρα του φωτιστικού και κάνει την όλη εμφάνιση πολύ ελκυστική.

Συνολικά, το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ένα πρωτότυπο και πρωτότυπο διακοσμητικό στοιχείο που είναι ιδανικό για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Η μοναδική υφή από σκυρόδεμα, σε συνδυασμό με το κομψό φινίρισμα από αλουμίνιο, καθιστούν αυτό το φωτιστικό ξεχωριστό και μοναδικό. Χάρη στον λαμπτήρα LED, θα ανταποκριθεί επίσης σε όλες τις προσδοκίες όσον αφορά τη λειτουργικότητα.

Λόγοι για να αγοράσετε το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Ttoras :

  1. Ένα κρεμαστό φωτιστικό μπορεί να παρέχει ομοιόμορφο φωτισμό σε όλο το δωμάτιο, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό στο χώρο εργασίας, όπου απαιτείται καλός φωτισμός για την εκτέλεση διαφόρων εργασιών.
  2. Ένα κρεμαστό φωτιστικό μπορεί να αποτελέσει ένα ελκυστικό διακοσμητικό στοιχείο του εσωτερικού μιας εταιρείας, προσδίδοντας επαγγελματική εμφάνιση και κάνοντας καλή εντύπωση στους επισκέπτες.
  3. Το κρεμαστό φωτιστικό μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε το επίπεδο φωτισμού να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των εργαζομένων.
  4. Το κρεμαστό φωτιστικό μπορεί να εξοπλιστεί με τεχνολογία LED για να μειώσει το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.
Weight 2,3 kg
Dimensions 15 × 15 × 35 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Ttoras”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top