, , , , , , , , , ,

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Lokeer

224,07

Υλικό: σκυρόδεμα Floga

Μήκος αμπαζούρ: 102 cm

Πλάτος του αμπαζούρ: 5,5 cm

Ύψος αμπαζούρ: 5 cm

Πηγή φωτός : Ταινία LED

Τροφοδοσία ρεύματος: 24 V

βάρος: 3,6 kg

Διαστάσεις ροζέτα Φωτιστικού Οροφής: 42cm x 5cm x 5cm

Βάρος ροζέτα Φωτιστικού Οροφής : 1,4 kg

 

 

Availability: 3 in stock

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Lokeer

Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι η ιδανική λύση για όσους εκτιμούν το μοντέρνο στυλ και τον υψηλής ποιότητας φωτισμό. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με λαμπτήρες led, οι οποίοι εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το φωτιστικό αυτό χαρακτηρίζεται από κομψό σχεδιασμό που θα ταιριάξει τέλεια σε κάθε εσωτερικό χώρο και θα του προσδώσει χαρακτήρα. Επιπλέον, η δυνατότητα επιλογής της ισχύος της λωρίδας led επιτρέπει την προσαρμογή του φωτισμού στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις. Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι η ιδανική λύση τόσο για κατοικίες όσο και για χώρους γραφείων. Ο κομψός σχεδιασμός του και η μοντέρνες λύσεις το καθιστούν πραγματικό στολίδι για κάθε εσωτερικό χώρο.

Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι η τέλεια λύση για το φωτισμό εσωτερικών χώρων μοντέρνου στυλ. Χάρη στη χρήση λαμπτήρων led, παρέχει όχι μόνο κομψή εμφάνιση, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η δυνατότητα επιλογής της ισχύος της λωρίδας led επιτρέπει την προσαρμογή του φωτισμού στις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις. Αυτός ο λαμπτήρας είναι ιδανικός τόσο για κατοικίες όσο και για χώρους γραφείων. Ο κομψός σχεδιασμός του και οι μοντέρνες λύσεις του θα το καταστήσουν πραγματικό στολίδι κάθε εσωτερικού χώρου. Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους εκτιμούν τις πρωτότυπες και πρωτότυπο εσωτερικό σχεδιασμό εσωτερικούς χώρους και την άνεση χρήσης.

Η εγκατάσταση των κρεμαστών φωτιστικών απαιτεί επαρκείς γνώσεις και δεξιότητες, γι’ αυτό συνιστάται να γίνεται από εξειδικευμένο άτομο. Η πρόσληψη μιας επαγγελματικής εταιρείας ή ενός επαγγελματία για την εγκατάσταση των κρεμαστών φωτιστικών μας εγγυάται ότι η εργασία θα γίνει σωστά και με ασφάλεια.

Η εγκατάσταση των κρεμαστών λαμπτήρων απαιτεί κατάλληλη προετοιμασία και προφυλάξεις. Διαβάστε τις οδηγίες εγκατάστασης και τις συστάσεις ασφαλείας του κατασκευαστή πριν ξεκινήσετε τις εργασίες. Είναι επίσης σημαντικό να διασφαλιστεί ότι ο χώρος εγκατάστασης είναι κατάλληλος και σταθερός και ότι υπάρχουν επαρκείς ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Κατά την εγκατάσταση πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή και να αποφεύγονται επικίνδυνες καταστάσεις, όπως η επαφή με ηλεκτρικά εξαρτήματα χωρίς επαρκή μόνωση ή η έλλειψη προστασίας από πτώση. Μια ανεύθυνη ή αντιεπαγγελματική προσέγγιση στην εγκατάσταση των κρεμαστών φωτιστικών μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη του εξοπλισμού ή ακόμη και σε ατυχήματα.

Συνοψίζοντας, η εγκατάσταση κρεμαστών φωτιστικών είναι μια εργασία που απαιτεί τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες, γι’ αυτό συνιστάται να την αναλαμβάνει εξειδικευμένο άτομο ή εταιρεία. Μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι εργασίες θα γίνουν σωστά και με ασφάλεια.

Weight 4,5 kg
Dimensions 120 × 25 × 25 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Lokeer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top