, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Kurla

73,47

Υλικό: Σκυρόδεμα
Διάμετρος:22 εκατοστά
Ύψος: 16 εκατοστά
Πηγή φωτός: E27
Υφασμάτινο πλεγμένο καλώδιο: 1 m
Τροφοδοσία 230 V

Availability: 9 in stock

Λαμπτήρας από σκυρόδεμα – στην τάση

 

Λαμπτήρας από σκυρόδεμα Kurla είναι φωτισμός κατάλληλος για σχεδόν κάθε δωμάτιο. Υπνοδωμάτιο, σαλόνι, διάδρομος ή κουζίνα; Εξαρτάται ήδη από τα δικά σας γούστα. Εξαρτάται ήδη από τα δικά σας γούστα. Αναρτημένα σε κεντρική θέση πάνω από το τραπέζι, τα κρεμαστά φωτιστικά από σκυρόδεμα φαίνονται εξαιρετικά εντυπωσιακά. Ταυτόχρονα, παρέχουν εξαιρετικά λειτουργικό φωτισμό.

Οι λαμπτήρες από σκυρόδεμαFlog μπορούν επίσης να εγκατασταθούν πάνω από ένα νησί κουζίνας ή ένα μπαρ στην κουζίνα. Μια πολύ καλή επιλογή εδώ θα ήταν η λάμπα Dokia.
Ο φωτισμός από σκυρόδεμαείναι ένας τόσο συγκεκριμένος τύπος φωτιστικού που λειτουργεί πολύ καλά σε εσωτερικούς χώρους διαφορετικού χαρακτήρα και στυλ. Ένα φωτιστικό από σκυρόδεμα μπορεί να φαίνεται κομψό ή απλό, αυστηρό και σεμνό, όλα εξαρτώνται από το σχέδιο που το χαρακτηρίζει. Ταυτόχρονα, θα φαίνεται πάντα κομψό.
Όπως πάντα, οι κρεμαστές λάμπεςείναι οι πιο δημοφιλείς.
Η μάρκα Floga διαθέτει επίσης στη συλλογή της το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Malos, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φωτιστικό κομοδίνου.

Είναι ένας άγραφος κανόνας, οι λάμπες από σκυρόδεμα ταιριάζουν απόλυτα σε εσωτερικούς χώρους διακοσμημένους σε μινιμαλιστικό στυλ. Οι λαμπτήρες σκυροδέματος Flog είναι ιδανικοί για χώρους σοφίτας. Το τυπικό μήκος του καλωδίου είναι 120 cm, αλλά είναι φυσικά δυνατή η παραγγελία μεγαλύτερου μήκους με επιπλέον χρέωση.
Ταιριάζουν πολύ καλά με εσωτερικούς χώρους στους οποίους κυριαρχούν υλικά όπως το ξύλο, το σκυρόδεμα, το τούβλο ή το γυαλί.
Το γκρι της λάμπας από σκυρόδεμαμπορεί να σπάσει με μερικές πιο έντονες χρωματικές πινελιές στο εσωτερικό. Τα πιο συνηθισμένα χρώματα είναι το μπεζ, το καφέ, το λευκό ή άλλες αποχρώσεις του γκρι. Οι λαμπτήρες πυρακτώσεως Edison με θερμό και διακριτικό χρώμα και απόλυτα ορατό νήμα θα ταιριάξουν απόλυτα μαζί τους.

 

Brand

FLOGA

Εγκρίσεις / Πιστοποιητικά CE

Κατεβάστε το .pdf :

PL: Certyfikat CE / Deklaracja zgodności UE – Lampa z betonu Kurla

EN: CE Declaration of Conformity Concrete lamp Kurla

Οδηγίες συναρμολόγησης

Κατεβάστε το .pdf :

PL: Instrukcja montażu

EN: Installation instruction

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Kurla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top