, , , , , , , , ,

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Ginop

75,28

Υλικό: σκυρόδεμα Floga, κορδόνι

Διάμετρος: 23 cm

Ύψος: 18cm

Πηγή φωτός : E27

Τροφοδοσία ρεύματος: 230 V

Βάρος: 2,5 kg

Χρόνος παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 4 in stock

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Ginop

Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ένα ανθεκτικό και στιβαρό διακοσμητικό κομμάτι που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια. Το κλασικό σχήμα αυτού του φωτιστικού ταιριάζει σε διάφορα στυλ εσωτερικών χώρων – από μοντέρνο έως vintage.

Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα δίνει ένα ευχάριστο και διάχυτο φως που είναι ιδανικό για το φωτισμό μεγάλων χώρων.
Jest to ekologiczna opcja, ponieważ beton jest trwałym i przyjaznym dla środowiska materiałem. Dzięki swojemu eleganckiemu wyglądowi lampa wisząca betonowa może być ozdobą każdego pomieszczenia i dodaje charakteru wnętrzu.

Το κρεμαστό φωτιστικό Ginop είναι το τέλειο δώρο για τους λάτρεις του μοντέρνου σχεδιασμού. Η μοναδική υφή του σκυροδέματος προσθέτει χαρακτήρα στο εσωτερικό και του δίνει μια βιομηχανική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, αυτός ο λαμπτήρας είναι πολύ ανθεκτικός και ανθεκτικός στις φθορές, ώστε να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι είναι πολύ λειτουργικό και μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από ένα τραπέζι, ένα γραφείο ή ακόμη και στο σαλόνι. Όλα αυτά καθιστούν το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα την ιδανική επιλογή δώρου για όποιον εκτιμά την κομψότητα και την πρακτικότητα. Το κρεμαστό φωτιστικό από μπετόν με ξύλινο κορδόνι είναι η τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν τον συνδυασμό μοντέρνου σχεδιασμού και φυσικών στοιχείων.

Το κορδόνι προσθέτει μια ειδυλλιακή και ζεστή αίσθηση στο φωτιστικό, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε εσωτερικό χώρο.

Το κρεμαστό φωτιστικό είναι ένας τύπος φωτισμού που τοποθετείται στην οροφή και κρέμεται από αλυσίδες ή καλώδια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια πηγή φωτισμού σε ένα δωμάτιο ή ως πρόσθετος, διακοσμητικός φωτισμός. Το κρεμαστό φωτιστικό αποτελείται από ένα φωτιστικό σώμα, το οποίο περιέχει έναν λαμπτήρα ή άλλη πηγή φωτός, και ένα σκίαστρο, το οποίο εξασφαλίζει τη διάχυση του φωτός σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Το φωτιστικό τοίχου είναι ένας τύπος φωτισμού που τοποθετείται στον τοίχο και χρησιμοποιείται για να φωτίζει μια συγκεκριμένη περιοχή ή στοιχείο σε ένα δωμάτιο, όπως ένας πίνακας ζωγραφικής, μια συρταριέρα ή ένα τραπέζι. Το φωτιστικό τοίχου αποτελείται από ένα φωτιστικό σώμα, το οποίο περιέχει έναν λαμπτήρα ή άλλη πηγή φωτός, και ένα κάλυμμα, το οποίο εξασφαλίζει ότι το φως κατευθύνεται προς τα κάτω ή προς το πλάι. Σε αντίθεση με ένα κρεμαστό φωτιστικό, ένα φωτιστικό τοίχου είναι συνήθως μικρότερο και πιο διακριτικό, καθιστώντας το ιδανικό για το φωτισμό εσωτερικών χώρων σκανδιναβικού ή μινιμαλιστικού στυλ.

Σε γενικές γραμμές, οι κρεμαστοί λαμπτήρες είναι καλύτεροι για τον φωτισμό ολόκληρου του δωματίου ή μεγάλων περιοχών του, ενώ οι λαμπτήρες τοίχου είναι πιο κατάλληλοι για τον φωτισμό συγκεκριμένων στοιχείων ή περιοχών ενός δωματίου.

Weight 3 kg
Dimensions 35 × 35 × 30 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Ginop”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top