, , ,

Ρολόι τοίχου από σκυρόδεμα Werrok

51,66

Υλικό: σκυρόδεμα Floga

Διαστάσεις: 24 cm x 24 cm x 2,5 cm

Μηχανισμός ρολογιού: quartz

Τροφοδοσία: μπαταρία 1,5 V

Περιλαμβάνεται μπαταρία: όχι .

βάρος: 2,3 kg

Χρόνος παράδοσης 2-7 εργάσιμες ημέρες.

 

Availability: 5 in stock

Ρολόι τοίχου από σκυρόδεμα Werrok

Το ρολόι τοίχου από σκυρόδεμα έχει πολλά πλεονεκτήματα που το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για διακόσμηση τοίχου. Πρώτον, το αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα από το οποίο είναι κατασκευασμένο είναι ένα ανθεκτικό και ανθεκτικό στις φθορές υλικό, πράγμα που σημαίνει ότι το ρολόι θα διαρκέσει πολύ καιρό. Δεύτερον, το ρολόι από σκυρόδεμα έχει έναν μοναδικό βιομηχανικό χαρακτήρα, ο οποίος θα είναι ιδανικός για εσωτερικούς χώρους loft και άλλους χώρους με παρόμοιο στυλ. Τρίτον, το ρολόι έχει ένα απλό αλλά κομψό σχεδιασμό. το οποίο το καθιστά ιδανικό διακοσμητικό τοίχου όχι μόνο σε σοφίτες, αλλά και σε άλλους εσωτερικούς χώρους. Po czwarte, jego czytelny wyświetlacz cyfrowy pozwala na dokładne odmierzanie czasu, co sprawia, że będzie on przydatny nie tylko jako dekoracja, ale również jako praktyczny element wyposażenia pomieszczenia.

Τα ρολόγια από σκυρόδεμα της πολωνικής μάρκας Floga είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους εκτιμούν το σκανδιναβικό και loft στυλ. Η τσιμεντένια όψη του ρολογιού του δίνει μια βιομηχανική αίσθηση και θα ταιριάξει τέλεια σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους διακοσμημένους με αυτά τα στυλ. Τα ρολόγια Flog χαρακτηρίζονται από το μοντέρνο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, έτσι ώστε να αποτελούν διακοσμητικό στοιχείο για κάθε δωμάτιο.

Το σκανδιναβικό στυλ χαρακτηρίζεται από απλότητα, κομψότητα και λειτουργικότητα. Τα ρολόγια από σκυρόδεμα της Flog ταιριάζουν απόλυτα με αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές και θα αποτελέσουν το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε εσωτερικό χώρο διακοσμημένο με αυτό το στυλ. Η ασπίδα από σκυρόδεμα προσθέτει βαρύτητα και σταθερότητα, δίνοντας παράλληλα έναν μοναδικό χαρακτήρα.

Το στυλ του λοφτ έχει ωμό, βιομηχανικό χαρακτήρα, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα με τα στοιχεία από σκυρόδεμα. Τα ρολόγια Flog θα ταιριάξουν απόλυτα σε αυτή την ιδέα και θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος του εσωτερικού σχεδιασμού.

Συνολικά, τα τσιμεντένια ρολόγια Floga αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του σκανδιναβικού και του loft στυλ. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους και η υψηλή ποιότητα κατασκευής τους θα τα καταστήσουν το επίκεντρο κάθε εσωτερικού χώρου.

 

Weight 3,5 kg
Dimensions 30 × 30 × 8 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ρολόι τοίχου από σκυρόδεμα Werrok”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top