, , ,

Επιτραπέζιο ρολόι από σκυρόδεμα Katenar

52,47

Παρακαλούμε στείλτε μας email πριν παραγγείλετε περισσότερα από αυτό το προϊόν.

Υλικό: αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα

Διαστάσεις: 16,5 εκ. x 19 εκ.

Διαστάσεις βάσης: 16 εκ. x 9 εκ.

Πάχος: 2 εκ.

Τροφοδοσία: μπαταρία 1,5 V

Availability: 1 in stock

Επιτραπέζιο ρολόι από σκυρόδεμα Η Floga είναι μινιμαλισμός σε συνδυασμό με λιτότητα. Θα λειτουργήσουν καλά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Ρολόγια από σκυρόδεμα Το Floga φαίνεται τέλειο όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους loft, αλλά και σε σκανδιναβικά ή μοντέρνα αρχιτεκτονικά περιβάλλοντα.

 

Μπορώ να εξατομικεύσω τα συγκεκριμένα ρολόγια;

Φυσικά, όταν αγοράζετε ρολόγια από σκυρόδεμα Floga, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το χρώμα του σκυροδέματος που προσφέρουμε και τα αξεσουάρ – τους δείκτες του ρολογιού.

Πόσο καιρό θα περιμένω για το τσιμεντένιο μόνιμο ρολόι μου Katenar ?

Τα ρολόγια από σκυρόδεμα είναι χειροποίητα. Κάθε τσιμεντένιο ρολόιτης Floga έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό, ο χρόνος παράδοσης είναι 10 ημέρες .

Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε το απόθεμά μας ώστε να μην λείπει τίποτα. Zawsze jednak staramy się utrzymywać nasze stany magazynowe tak, aby niczego nie brakowało.

Πού κατασκευάζονται τα τσιμεντένια ρολόγια της Flogα;

Όλα τα ρολόγια σκυροδέματος της Flog κατασκευάζονται στην Πολωνία.

Η FLOGA ειδικεύεται στην παραγωγή αντικειμένων που κάνουν τους εσωτερικούς χώρους να αποκτούν χαρακτήρα. Ο φωτισμός της παραγωγής μας δημιουργείται σε συνεργασία με τους καλύτερους ειδικούς της χώρας. Το μείγμα σκυροδέματος που χρησιμοποιούμε για τη χύτευση στο χέρι είναι η συνταγή μας! Πρόκειται για ένα παγκοσμίως μοναδικό μείγμα που μας επιτρέπει να επιτύχουμε υφές και αποχρώσεις του γκρι που δεν θα βρείτε σε άλλα προϊόντα της αγοράς.

Weight 3,3 kg
Dimensions 35 × 30 × 20 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Επιτραπέζιο ρολόι από σκυρόδεμα Katenar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top