,

Ξύλινο κρεμαστό ρολόι Wetors

71,19

Παρακαλούμε στείλτε μας email πριν παραγγείλετε περισσότερα από αυτό το προϊόν.

Υλικό: ξύλο, μέταλλο

διάμετρος: 34 εκατοστά

Πάχος: 3 cm

Τροφοδοσία: μπαταρία 1,5 V

Availability: 1 in stock

Ξύλινο κρεμαστό ρολόι Η Floga είναι ο μινιμαλισμός σε συνδυασμό με τη λιτότητα και τη φυσικότητα. Θα λειτουργήσουν καλά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Ξύλινα ρολόγια Η Floga παρουσιάζεται τέλεια σε όλα τα δωμάτια. Όχι μόνο σε loft εσωτερικούς χώρους, αλλά και σε σκανδιναβικά ή μοντέρνα αρχιτεκτονικά περιβάλλοντα.

 

Μπορώ να εξατομικεύσω ένα ξύλινο κρεμαστό ρολόι;

Φυσικά, όταν αγοράζετε ξύλινα ρολόγια Floga μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το χρώμα του ξύλου που διαθέτουμε στη γκάμα μας και τα αξεσουάρ.

Πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω τα ξύλινα ρολόγια μου;

Τα ρολόγια μας είναι χειροποίητα. Κάθε ξύλινο ρολόιFlog έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο χρόνος παράδοσής τους είναι 10 ημέρες.

Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε το απόθεμά μας ώστε να μην λείπει τίποτα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για αυτό το σημαντικό θέμα.

Πού κατασκευάζονται τα ξύλινα ρολόγια της Floga;

Όλα τα ξύλινα ρολόγια της Floga κατασκευάζονται στην Πολωνία, από πολωνικό ξύλο.

Σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στη συλλογή φωτισμού μας. Λάμπες σκυροδέματος από εμάς. Από το σχεδιασμό στην εκτέλεση. Για το σκοπό αυτό, συνεργαστήκαμε με τους καλύτερους στην Πολωνία. Δημιουργήσαμε ένα μίγμα σκυροδέματος που δίνει στα προϊόντα μας αυτή την εμφάνιση. Δεν θα βρείτε τέτοια υφή ή τέτοιες αποχρώσεις του γκρι πουθενά αλλού στο διαδίκτυο. Ούτε στην Πολωνία ούτε στον κόσμο. Και εδώ έχετε την εγγύησή μας! Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μας!

Weight 2,2 kg
Dimensions 40 × 40 × 9 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ξύλινο κρεμαστό ρολόι Wetors”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top