, , ,

Ξύλινο κρεμαστό ρολόι Lerpak

54,60

Παρακαλούμε στείλτε μας email πριν παραγγείλετε περισσότερα από αυτό το προϊόν.

Υλικό: ξύλο Διαστάσεις: 25 εκ. x 25 εκ. Πάχος: 2 εκ. Τροφοδοσία: 1,5 V

Availability: 5 in stock

Ξύλινο κρεμαστό ρολόι Η Floga είναι ο μινιμαλισμός σε συνδυασμό με τη λιτότητα και τη φυσικότητα. Θα λειτουργήσουν καλά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Ξύλινα ρολόγια Η Floga εμφανίζεται τέλεια σε όλα τα δωμάτια. Όχι μόνο σε loft εσωτερικούς χώρους, αλλά και σε σκανδιναβικά ή μοντέρνα αρχιτεκτονικά περιβάλλοντα.

 

Μπορώ να εξατομικεύσω τα ξύλινα ρολόγια;

Φυσικά, όταν αγοράζετε ξύλινα ρολόγια Floga μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το χρώμα του ξύλου που διαθέτουμε στη γκάμα μας και τα αξεσουάρ.

Πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω για το ξύλινο κρεμαστό ρολόι μου;

Τα ρολόγια μας είναι χειροποίητα. Κάθε ξύλινο ρολόιτης Floga έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Ως εκ τούτου, ο χρόνος παράδοσης για αυτά είναι 10 ημέρες .

Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε το απόθεμα μας ώστε να μην λείπει τίποτα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το σημαντικό αυτό θέμα.

Πού κατασκευάζονται τα ξύλινα ρολόγια της Floga;

Όλα τα ξύλινα ρολόγια της Floga κατασκευάζονται στην Πολωνία, από πολωνικό ξύλο.

Η Floga είναι μια πολωνική μάρκα που εισέρχεται δυναμικά στην εγχώρια αγορά φωτισμού. Οι λάμπες από σκυρόδεμα και οι ξύλινες λάμπες κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα μεταξύ των εραστών της πρωτοτυπίας και των εχθρών των ασιατικών προϊόντων. Για να ανταποκριθούμε σε αυτές τις υψηλές απαιτήσεις, έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους ειδικούς φωτισμού στη χώρα.

Όπως δεν υπάρχουν δύο πανομοιότυπα κομμάτια ξύλου, έτσι δεν θα βρείτε δύο πανομοιότυπα ρολόγια FLOGA. Φυσικά, οι διαστάσεις υποτίθεται ότι είναι ίδιες, αλλά ο κόκκος, η υφή και ο χρωματισμός θα διαφέρουν. Και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που κάνει τους πελάτες να επιστρέφουν σε εμάς τόσο συχνά. Γνωρίζουμε ότι τα προϊόντα μας δεν είναι για όλους. Αυτή ήταν και η προϋπόθεση πίσω από τη δημιουργία της μάρκας FLOGA. Το θάρρος, ο χαρακτήρας και η πρωτοτυπία είναι αυτά που εκτιμούμε στους πελάτες μας, αλλά και αυτοί μας εκτιμούν γι’ αυτό!

Weight 1,2 kg
Dimensions 35 × 25 × 9 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ξύλινο κρεμαστό ρολόι Lerpak”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top