, , ,

Ξύλινο κρεμαστό ρολόι Qutako

54,60

Παρακαλούμε στείλτε μας email πριν παραγγείλετε περισσότερα από αυτό το προϊόν.

Υλικό: ξύλο Διαστάσεις: 25 εκ. x 25 εκ. Πάχος: 2 εκ. Παροχή ρεύματος: μπαταρία 1,5 V

Availability: 1 in stock

Ξύλινο κρεμαστό ρολόι Η Floga είναι ο μινιμαλισμός σε συνδυασμό με τη λιτότητα και τη φυσικότητα. Θα λειτουργήσουν καλά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Ξύλινα ρολόγια Η Floga φαίνεται τέλεια σε όλα τα δωμάτια. Όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους loft, αλλά και σε σκανδιναβικά ή μοντέρνα αρχιτεκτονικά περιβάλλοντα.

 

Μπορώ να εξατομικεύσω τα ξύλινα ρολόγια;

Φυσικά, όταν αγοράζετε ξύλινα ρολόγια Floga μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το χρώμα του ξύλου που διαθέτουμε στη γκάμα μας και τα αξεσουάρ.

Πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω για το ξύλινο κρεμαστό ρολόι μου;

Τα ρολόγια μας είναι χειροποίητα. Κάθε ξύλινο ρολόι της Floga έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό, ο χρόνος παράδοσης είναι 10 ημέρες .

Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε τα επίπεδα των αποθεμάτων μας, ώστε να μην λείπει τίποτα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το σημαντικό αυτό θέμα.

Πού κατασκευάζονται τα ξύλινα ρολόγια Floga;

Όλα τα ξύλινα ρολόγια Floga κατασκευάζονται στην Πολωνία, από πολωνικό ξύλο.

Οι πελάτες αναμένουν πρωτοτυπία και ποιότητα από το εμπορικό σήμα FLOGA. Τα προϊόντα που προμηθεύουμε πρέπει να είναι έτσι. Το ξύλο είναι ένα πολύ χαριτωμένο υλικό και πολύ συγκεκριμένο στην επεξεργασία του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εστιάζουμε στην πρωτοτυπία , μακριά από τη μαζική παραγωγή. Όταν αγοράζουν τα ξύλινα προϊόντα μας, οι πελάτες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο πανομοιότυπο , π.χ. ένα ρολόι ή ένα φωτιστικό, ! Μετά την επιτυχία της συλλογής φωτιστικών από σκυρόδεμα FLOGA στην αγορά, ήρθε η ώρα για τα ξύλινα φωτιστικά. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους ειδικούςσε αυτόν τον τομέα.

Weight 1,5 kg
Dimensions 15 × 20 × 20 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ξύλινο κρεμαστό ρολόι Qutako”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top