,

Ξύλινο κρεμαστό ρολόι Karaza

58,80

Παρακαλούμε στείλτε μας email πριν παραγγείλετε περισσότερα από αυτό το προϊόν.

Υλικό: ξύλο, μέταλλο

Διαστάσεις: 25 εκ. x 25 εκ.

Πάχος: 2 εκ.

Τροφοδοσία: μπαταρία 1,5 V

Availability: 3 in stock

Ξύλινο κρεμαστό ρολόι Η Floga είναι ο μινιμαλισμός σε συνδυασμό με τη λιτότητα και τη φυσικότητα. Θα λειτουργήσουν καλά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Ξύλινα ρολόγια Η Floga παρουσιάζεται τέλεια σε όλα τα δωμάτια. Όχι μόνο σε loft εσωτερικούς χώρους, αλλά και σε σκανδιναβικά ή μοντέρνα αρχιτεκτονικά περιβάλλοντα.

 

Μπορώ να εξατομικεύσω τα ξύλινα ρολόγια;

Φυσικά, όταν αγοράζετε ξύλινα ρολόγια Floga μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το χρώμα του ξύλου που διαθέτουμε στη γκάμα μας και τα αξεσουάρ.

Πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω για το ξύλινο κρεμαστό ρολόι μου;

Τα ρολόγια μας είναι χειροποίητα. Κάθε ξύλινο ρολόι της Floga έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Ως εκ τούτου, ο χρόνος παράδοσης για αυτά είναι 10 ημέρες .

Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε τα επίπεδα των αποθεμάτων μας, ώστε να μην λείπει τίποτα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το σημαντικό αυτό θέμα.

Πού κατασκευάζονται τα ξύλινα ρολόγια της Floga;

Όλα τα ξύλινα ρολόγια της Floga κατασκευάζονται στην Πολωνία, από πολωνικό ξύλο.

Αντιλαμβανόμαστε ότι τα προϊόντα μας είναι εμπορεύματα που θα βρουν την εύνοια μιας πολύ περιπετειώδους πελατείας. Κατά τη δημιουργία της μάρκας μας, τηρήσαμε αυτήν ακριβώς την αρχή. Τα φωτιστικά μας, τα τσιμεντένια ή ξύλινα φωτιστικά δημιουργούνται σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες της χώρας στον ποταμό Βιστούλα.

Αν θέλετε να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους στο σπίτι σας ή έναν πελάτη στην εταιρεία σας, τότε βρίσκεστε εδώ, στο κατάστημά μας. Ο φωτισμός και η διακόσμηση που βλέπετε εδώ είναι μοναδικά. Δεν θα βρείτε δύο πανομοιότυπα, στο μέγεθος φυσικά, αλλά στην απόχρωση ή την υφή θα διαφέρουν. Αυτό είναι το πλεονέκτημα των χειροποίητων προϊόντων.

 

 

 

Weight 1,2 kg
Dimensions 35 × 25 × 9 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ξύλινο κρεμαστό ρολόι Karaza”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top