, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Palep

52,47

Υλικό: Σκυρόδεμα
Διάμετρος:20 εκ.
Ύψος:19 εκ.
Πηγή φωτός: E27
Υφασμάτινο πλεγμένο καλώδιο: 1 m
Τροφοδοσία ρεύματος 230 V

Availability: 9 in stock

Λαμπτήρας σκυροδέματος – Χτύπημα ή υπερβολή;

 

Το φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει μια εντυπωσιακή έμφαση σε κάθε μινιμαλιστικό εσωτερικό χώρο. Τα τελευταία χρόνια, οι αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων και οι διακοσμητές βιώνουν έναν πραγματικό πονοκέφαλο, θα μπορούσαμε να πούμε έναν συγκεκριμένο πονοκέφαλο.
Το σκυρόδεμαέχει μετατραπεί από κατασκευαστικό υλικό σε υλικό φινιρίσματος. Είναι ιδανικό για την παραγωγή πολλών αξεσουάρ και στοιχείων εσωτερικού φινιρίσματος.
Οι λαμπτήρες σκυροδέματος είναι ακριβώς ένα τέτοιο χαρακτηριστικό. Η δομή του αρχιτεκτονικού σκυροδέματος προσδίδει σε ένα φωτιστικό από αυτό έναν πρωτότυπο χαρακτήρα.

Για να ανταποκριθεί στη ζήτηση της αγοράς, η μάρκα Floga δημιούργησε τη συλλογήφωτιστικών από σκυρόδεμα. Στην αγορά φωτισμού έχουμε πολλές εταιρείες που προσφέρουν τέτοιου είδους λύσεις. Η Floga προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Έχει δημιουργήσει το δικό της μίγμα σκυροδέματος που είναι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο προσφέρει ο κλάδος. Ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα με φωτισμό από σκυρόδεμα έχει γίνει με το ίδιο αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα. Το μοναδικό μείγμα σκυροδέματος της Flog έχει επαναπροσδιορίσει την αγορά!
Στη συλλογή Floga θα βρείτε κρεμαστά φωτιστικά, φωτιστικά δαπέδου, απλίκες τοίχου, φωτιστικά κομοδίνου ή φωτιστικά εξωτερικού χώρου.
Η στιβαρότητα της κατασκευής, οι τελευταίες εσωτερικές τάσεις, ο αισθητικά ευχάριστος σχεδιασμός και η ανθεκτικότητα για πολλά χρόνια είναι όλα τα πλεονεκτήματα που μιλούν από μόνα τους όταν αγοράζετε λαμπτήρες σκυροδέματος Flogα.

Οι λαμπτήρες από σκυρόδεμα είναι ιδανικοί για εσωτερικούς χώρους όπου τα γεωμετρικά μοτίβα κυριαρχούν στον ακατέργαστο χαρακτήρα. Αυτό περιλαμβάνει σίγουρα τα μινιμαλιστικά,loft ή βιομηχανικά δωμάτια.
Ο φωτισμός από σκυρόδεμα θα είναι μια πολύ ελκυστική προφορά σε εσωτερικούς χώρους που κυριαρχούνται από μέταλλο, ξύλο, τούβλα ή γυαλί. Συνδυάζεται καλύτερα με το μαύρο, το λευκό και τις αποχρώσεις του γκρι.

Χρώμα του καλωδίου

Κόκκινο, ναυτικό μπλε

Εγκρίσεις / Πιστοποιητικά CE

Κατεβάστε το .pdf :

PL: Certyfikat CE / Deklaracja zgodności UE – Lampa z betonu Palep

EN: CE Declaration of Conformity Concrete lamp Palep

Οδηγίες συναρμολόγησης

Κατεβάστε το .pdf :

PL: Instrukcja montażu

EN: Installation instruction


 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Palep”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top