, , , , , ,

Ξύλινο κρεμαστό φωτιστικό Otagan

184,38

Υλικό: Κορδόνι πλεγμένο
Μήκος: 100 cm Πλάτος: 8 cm Ύψος: 8 cm Πηγή φωτός : E27 Βάρος: 4kg ( συμπεριλαμβανομένου του καλωδίου)
Παροχή ρεύματος: 230 V Περιλαμβάνονται λαμπτήρες : όχι

Χρόνος παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες.

Ξύλινο κρεμαστό φωτιστικό Otagan

Το ξύλινο κρεμαστό φωτιστικό με την προσθήκη κορδονιού είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε χαρακτήρα και κομψότητα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Ο απλός και κλασικός σχεδιασμός του προσθέτει ζεστασιά και θαλπωρή στο εσωτερικό, ενώ η προσθήκη του κορδονιού το καθιστά πρωτότυπο και πρωτότυπο.

Το ξύλινο κρεμαστό φωτιστικό είναι εξοπλισμένο με το σούπερ αξεσουάρ μιας λάμπας Edison, το οποίο του δίνει μια βιομηχανική αίσθηση και το κάνει να ταιριάζει απόλυτα σε εσωτερικούς χώρους σκανδιναβικού στυλ. Ο λαμπτήρας Edison είναι μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη προσθήκη που κάνει το φωτιστικό ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Αυτό το φωτιστικό με την προσθήκη ενός κορδονιού είναι ο τέλειος τρόπος για να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο και να ανατρέξετε στην παράδοση. Ο απλός και κομψός σχεδιασμός του και το ζεστό ξύλινο φινίρισμα το καθιστούν ιδανικό για εσωτερικούς χώρους σκανδιναβικού στυλ. Αποτελεί επίσης ιδανική προσθήκη σε κλασικές συνθέσεις, δίνοντάς τους χαρακτήρα και μια ειδυλλιακή αίσθηση.

Θα βρείτε πολλά ξύλινα φωτιστικά για να συνοδεύσετε κάθε σχέδιο σχεδιασμού στον συνεργάτη μας : SLANAT

Πλεονεκτήματα των ξύλινων κρεμαστών λαμπτήρων:

  • Ανθεκτικό και στιβαρό. Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό που είναι ανθεκτικό στις φθορές και τις μεταβολές της θερμοκρασίας.
  • Θα ταιριάξει τέλεια σε φυσικούς εσωτερικούς χώρους, όπως ένα σαλόνι με τζάκι ή μια τραπεζαρία με ξύλινα έπιπλα.
  • Μπορεί να αποτελέσει διακοσμητικό στοιχείο ενός δωματίου. Τα ξύλινα κρεμαστά φωτιστικά συχνά χαρακτηρίζονται από μοναδικά σχέδια, γεγονός που τα καθιστά μοναδικό στοιχείο της εσωτερικής διακόσμησης.
  • Μια οικολογική λύση. Ξύλο προέρχεται από φυσικές πρώτες ύλες και είναι ανανεώσιμο, καθιστώντας το φιλικό προς το περιβάλλον.
  • Λειτουργικό. Είναι ελεύθερα ρυθμιζόμενο σε ύψος, επιτρέποντας την προσαρμογή του στις ανάγκες φωτισμού του χώρου.
  • Ευέλικτο. Ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά στυλ εσωτερικών χώρων, από σκανδιναβικό έως βιομηχανικό. Το ξύλινο κρεμαστό φωτιστικό είναι, επομένως, μια λύση που θα λειτουργήσει σε ποικίλους χώρους.
Weight 5 kg
Dimensions 110 × 16 × 16 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ξύλινο κρεμαστό φωτιστικό Otagan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top