, , , , , , , ,

Φωτιστικό δαπέδου από σκυρόδεμα Krodaz

173,25

Υλικό: σκυρόδεμα Floga

Διαστάσεις: cm x 19,5 cm x 7 cm

Ύψος: 121 cm

Πηγή φωτός : Ταινία LED

Τροφοδοσία ρεύματος: 12 V

Ισχύς: 11 watt

βάρος: 8 kg

Χρόνος παράδοσης 7-15 εργάσιμες ημέρες.

 

Availability: 3 in stock

Φωτιστικό δαπέδου από σκυρόδεμα Krodaz

Φωτιστικό δαπέδου από σκυρόδεμα είναι μια κομψή και μοντέρνα λύση φωτισμού που λειτουργεί καλά ως φωτιστικό δαπέδου. Η συμπαγής βάση από σκυρόδεμα σε σχήμα κυβοειδούς το καθιστά πολύ σταθερό και ανθεκτικό. Το αμπαζούρ είναι κατασκευασμένο από αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα, το οποίο εγγυάται την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του. Το φωτιστικό είναι χειροποίητος, γεγονός που καθιστά τον καθένα μοναδικό και ξεχωριστό.

Το τσιμεντένιο φωτιστικό θα ταιριάξει τέλεια σε συνθέσεις με βιομηχανικό ή loft στυλ. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του και η ογκώδης κατασκευή του το κάνουν να φαίνεται υπέροχο στο εσωτερικό. Ο λαμπτήρας χρησιμοποιεί ταινία LED, η οποία τον καθιστά ενεργειακά αποδοτικό και θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το μπετονένιο μόνιμο φωτιστικό είναι ο τέλειος συνδυασμός κομψότητας και βιομηχανικού χαρακτήρα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η λειτουργικότητά του το καθιστούν ιδανικό τόσο ως κύριο φωτιστικό όσο και ως συμπληρωματικό φωτιστικό. Αποτελεί επίσης μια εξαιρετική προσθήκη σε εσωτερικούς χώρους κάθε είδους, από μοντέρνους έως πιο παραδοσιακούς. Φωτιστικό δαπέδου από σκυρόδεμα είναι ένα πραγματικό στολίδι για κάθε εσωτερικό χώρο και μια αξιόπιστη πηγή φωτός.

Συνιστούμε επίσης να ρίξετε μια ματιά στη λάμπα Harer από την προσφορά μας

Μοντέρνος λαμπτήρας είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίσετε το εσωτερικό σας με μοντέρνο και κομψό τρόπο. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό που θα ταιριάξει απόλυτα με μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Ένα μοντέρνο φωτιστικό μπορεί να είναι κατασκευασμένο από διαφορετικά υλικά, όπως γυαλί, μέταλλο ή πλαστικό ή σκυρόδεμα, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές προτιμήσεις και στο στυλ του εσωτερικού χώρου.

Οι σύγχρονες λάμπες διαθέτουν συχνά πρόσθετες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας ή του χρώματος του φωτός. Με αυτόν τον τρόπο, ο φωτισμός μπορεί να προσαρμοστεί στις τρέχουσες ανάγκες και τη διάθεση. Οι σύγχρονοι λαμπτήρες διαθέτουν επίσης συχνά λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης ή ενεργοποίησης, η οποία είναι πολύ βολική και εξοικονομεί ενέργεια.

Εκτός από τη λειτουργικότητά τους, οι σύγχρονοι λαμπτήρες αποτελούν επίσης διακόσμηση για το εσωτερικό. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους τους καθιστά το κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο ενός δωματίου. Συνολικά, ο μοντέρνος λαμπτήρας είναι μια εξαιρετική λύση για όσους εκτιμούν τους μοντέρνους και κομψούς εσωτερικούς χώρους.

Συνιστούμε επίσης τις λάμπες του συνεργάτη μας : SLANAT.com

Weight 9 kg
Dimensions 130 × 25 × 25 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Φωτιστικό δαπέδου από σκυρόδεμα Krodaz”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top