, , , , , ,

Μεταλλικό κρεμαστό φωτιστικό Mudul – αλουμινίου- led

128,94

Υλικό: Αλουμίνιο

Διάμετρος: 2,5 cm

Ύψος: 25 cm

Πηγή φωτός : max.3W

Τροφοδοσία ρεύματος: 12v

Βάρος: 0,4 kg

Χρόνος παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 7 in stock

Μεταλλικό κρεμαστό φωτιστικό Mudul

Μεταλλικό κρεμαστό φωτιστικό Mudul. Το μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου είναι μια κομψή λύση φωτισμού που είναι ιδανική για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Αυτό το μοντέλο διακρίνεται για το κομψό γυριστό σχήμα του, το οποίο θα προσθέσει χαρακτήρα σε κάθε δωμάτιο. Ο λαμπτήρας αυτός είναι εξοπλισμένος με πηγή φωτός led, εξασφαλίζοντας έτσι εξοικονόμηση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε ελεύθερα το μήκος του, ώστε να το προσαρμόσετε στις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Λαμπτήρας Το κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου είναι η τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν το μοντέρνο σχεδιασμό και την άνεση χρήσης.

Το κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου είναι μια πρωτότυπη και πρωτοποριακή λύση φωτισμού που είναι ιδανική για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Το κομψό, γυριστό σχήμα του θα προσδώσει χαρακτήρα σε κάθε χώρο, ενώ η πηγή φωτός led θα εξασφαλίσει εξοικονόμηση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης του μήκους, μπορείτε να προσαρμόσετε το φωτιστικό στις ατομικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Το κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου είναι η ιδανική λύση για όσους εκτιμούν την πρωτότυπη και πρωτότυπη εσωτερική διακόσμηση και τις μοντέρνες λύσεις. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του θα το καταστήσει πραγματικό στολίδι κάθε εσωτερικού χώρου. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να απολαμβάνετε τέλειο φωτισμό, φωτισμός για μεγάλο χρονικό διάστημα και ταυτόχρονα να μειώσετε τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Το αλουμίνιο είναι ένα δημοφιλές υλικό για την κατασκευή όλων των ειδών των καθημερινών αντικειμένων, όπως κουζίνες, έπιπλα κήπου, αλλά και δομικά στοιχεία. Το αλουμίνιο είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στα στοιχεία της φύσης, αλλά για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και να δείχνει ωραίο, χρειάζεται σωστή φροντίδα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη φροντίδα του αλουμινίου:

  • Το αλουμίνιο είναι επιρρεπές στις γρατζουνιές, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί ή πανί για να το καθαρίσετε.
  • Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ζεστό νερό με σαπούνι ή απορρυπαντικό πιάτων για να καθαρίσετε το αλουμίνιο. Πρέπει να αποφεύγεται η χρήση αιχμηρών ή τραχιών βουρτσών, καθώς μπορεί να χαράξουν την επιφάνεια του αλουμινίου.
  • Για να αφαιρέσετε λεκέδες ή βρωμιές που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά προϊόντα καθαρισμού αλουμινίου ή ένα διάλυμα από ξύδι και νερό.
  • Το αλουμίνιο πρέπει να στεγνώνεται μετά το πλύσιμο, καθώς αν παραμείνει υγρό μπορεί να προκαλέσει λεκέδες και αποχρωματισμό.
  • Για να αποφευχθεί η εμφάνιση διάβρωσης στην επιφάνεια του αλουμινίου, μπορεί να υποστεί επεξεργασία με ειδικό συντηρητικό ή να εμποτίζεται τακτικά με λάδι ξύλου ή σιλικόνης.

 

Weight 2 kg
Dimensions 30 × 15 × 15 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Μεταλλικό κρεμαστό φωτιστικό Mudul – αλουμινίου- led”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top