, , , , , ,

Κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου Xelikk

285,39

Υλικό: Αλουμίνιο ( γυρισμένο)

Διάμετρος: 10,5 cm

Ύψος: 28 cm

Πηγή φωτός : E27

Τροφοδοσία ρεύματος: 230 V

Βάρος: 1,4 kg

Χρόνος παράδοσης 7-15 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 2 in stock

Κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου Xelikk

Κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου Xelikk από την Floga.

Η απόφαση να αγοράσετε ένα κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου είναι μια εξαιρετική επιλογή που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει τόσο οπτικά όσο και από άποψη χρήσης. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο αγοράς αυτού του τύπου λαμπτήρα:

Κομψός σχεδιασμός – το κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου είναι ένα μοντέρνο και κομψό διακοσμητικό στοιχείο που θα ταιριάξει τέλεια σε πολλούς διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους. Το μινιμαλιστικό του σχήμα και η στροφή του από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμινίου το καθιστούν ένα πολύ κομψό και μοντέρνο φωτιστικό.

Ανθεκτικότητα – το αλουμίνιο είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό στις φθορές υλικό, οπότε ένα κρεμαστό φωτιστικό κατασκευασμένο από αυτό το υλικό θα διαρκέσει για πολλά χρόνια χωρίς σημάδια φθοράς. Αυτή είναι η ιδανική λύση για όσους εκτιμούν την ανθεκτικότητα και δεν θέλουν να αντικαθιστούν τα διακοσμητικά στοιχεία κάθε τόσο.

Σύγχρονος φωτισμός – Το κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου είναι εξοπλισμένο με μια σύγχρονη λάμπα LED που παρέχει εξαιρετικά φωτεινό και ομοιόμορφο φωτισμό. Αυτό καθιστά το φωτιστικό ιδανικό ως κύρια πηγή φωτός στο δωμάτιο, καθώς και ως διακοσμητικό στοιχείο που τονίζει το χαρακτήρα του εσωτερικού χώρου.

Επιλογή χρώματος καλωδίου τροφοδοσίας – λαμπτήρας αυτός ο λαμπτήρας διατίθεται σε διάφορα χρώματα καλωδίου τροφοδοσίας, ώστε να μπορείτε να ταιριάξετε με το χρώμα των τοίχων σας ή άλλων στοιχείων εσωτερικής διακόσμησης. Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να προσαρμόσετε τον λαμπτήρα ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Ακολουθούν τέσσερις λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε την αγορά λάμπα κρεμαστό φωτιστικό από γυρισμένο αλουμίνιο:

  1. Ανθεκτικότητα: το αλουμίνιο είναι ένα ελαφρύ και ισχυρό υλικό, οπότε το γυριστό κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.
  2. Αισθητική: ένα κρεμαστό φωτιστικό από γυρισμένο αλουμίνιο μπορεί να είναι πολύ κομψό και να προσθέσει χαρακτήρα σε ένα εσωτερικό χώρο. Μπορεί επίσης να διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων για να ταιριάζει σε διαφορετικά διακοσμητικά στυλ.
  3. Λειτουργικότητα: οι περιστρεφόμενες κρεμαστές λάμπες αλουμινίου μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες, επιτρέποντας την προσαρμογή του φωτισμού σε διαφορετικές καταστάσεις.
  4. Εξοικονόμηση ενέργειας: ορισμένα κρεμαστά φωτιστικά αλουμινίου είναι εξοπλισμένα με λαμπτήρες LED, οι οποίοι είναι πιο αποδοτικοί από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως, συμβάλλοντας στη μείωση των λογαριασμών ενέργειας.

Συνολικά, το κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Weight 2,5 kg
Dimensions 35 × 16 × 16 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου Xelikk”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top