, , , , , , , ,

Κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου Manir

199,29

Υλικό: Αλουμίνιο

Διάμετρος: 8 cm

Ύψος: 24 cm

Πηγή φωτός : Gu10 LED

Τροφοδοσία ρεύματος: 230V

βάρος: 0,9 kg

Χρόνος παράδοσης 12-15 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 2 in stock

Κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου Manir

Το γυριστό κρεμαστό φωτιστικό από αλουμίνιο είναι ένα κομψό και μοντέρνο φωτιστικό που θα ταιριάξει τέλεια στο εσωτερικό σας σχέδιο. Η κατασκευή του από αλουμίνιο είναι ελαφριά και ανθεκτική, ώστε να μπορεί να κρεμαστεί με ασφάλεια από την οροφή. Το γυριστό αλουμίνιο προσθέτει χαρακτήρα στο φωτιστικό και του δίνει μια μοναδική εμφάνιση. Το φωτιστικό είναι η ιδανική λύση για το φωτισμό του καθιστικού, της τραπεζαρίας ή της κρεβατοκάμαρας. Το μοντέρνος σχεδιασμός θα το κάνει εσωτερικό διακοσμητικό στοιχείο και το φως του θα φωτίσει το δωμάτιο και θα του δώσει μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου

Το περιστρεφόμενο κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου έχει ρυθμιζόμενο μήκος, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στο ύψος του δωματίου ή στις ατομικές προτιμήσεις. Η πηγή φωτός του είναι ένας λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας, ο οποίος εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η συναρμολόγησή του είναι απλή και γρήγορη και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται στο σετ επιτρέπουν την εύκολη και χωρίς προβλήματα ανάρτηση του φωτιστικού. Το κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου είναι ένα κομψό και μοντέρνο φωτισμό που ταιριάζει απόλυτα με το εσωτερικό σχεδιασμό και του δίνει μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Το αλουμίνιο είναι ένα ελαφρύ και ισχυρό μέταλλο που χρησιμοποιείται συχνά στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Ακολουθούν ορισμένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του υλικού:

  • Ελαφρύ: Το αλουμίνιο είναι ένα πολύ ελαφρύ μέταλλο, το οποίο επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό και την εγκατάσταση εσωτερικών εξαρτημάτων.
  • Ανθεκτικότητα: Το αλουμίνιο είναι πολύ ανθεκτικό και ανθεκτικό στις φθορές, οπότε τα εσωτερικά εξαρτήματα που κατασκευάζονται από αυτό το υλικό μπορούν να διαρκέσουν πολλά χρόνια.
  • Αντοχή στη διάβρωση: έτσι τα εσωτερικά εξαρτήματα από αυτό το υλικό είναι ανθεκτικά στη διάβρωση.
  • Εύκολη συντήρηση: Το αλουμίνιο είναι εύκολο στη συντήρηση και τον καθαρισμό, διευκολύνοντας τη διατήρηση της καθαριότητας των χώρων.
Weight 2 kg
Dimensions 15 × 15 × 39 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Κρεμαστό φωτιστικό αλουμινίου Manir”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top