, , , , , , , ,

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Alumsta

64,68

Υλικό: σκυρόδεμα Floga

Διαστάσεις αμπαζούρ: cm x 24 cm x 1 cm

Πηγή φωτός : E27

Τροφοδοσία ρεύματος: 230 V

βάρος: 1,1 kg

Περιλαμβάνεται λαμπτήρας : Όχι

Χρόνος παράδοσης 2-7 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 2 in stock

Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Alumsta

Το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ένα best seller για όλους εκείνους που εκτιμούν το βιομηχανικό στυλ στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων. Αυτή η πρωτότυπη προσθήκη σε ένα σπίτι ή διαμέρισμα θα λειτουργήσει τόσο ως κύρια πηγή φωτός όσο και ως διακοσμητική προσθήκη στη διακόσμηση. Η κατασκευή του φωτιστικού από σκυρόδεμα του προσδίδει έναν μοναδικό χαρακτήρα και προσθέτει μια ελαφρώς ακατέργαστη έκφραση στο εσωτερικό. Αυτό το μπεστ σέλερ θα ταιριάξει τέλεια σε μοντέρνους και μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους, καθώς και σε πιο βιομηχανικούς. Είτε ψάχνετε για φωτισμό για το σαλόνι, την τραπεζαρία ή την κρεβατοκάμαρά σας , το κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Από αυτόν τον τρόπο φωτισμού ενός εσωτερικού χώρου, συνιστούμε επίσης άλλα κρεμαστά φωτιστικά από σκυρόδεμα, όπως μοντέλα με κλασικά σχήματα ή γεωμετρικά περιγράμματα. Όποια παραλλαγή και αν επιλέξετε, ένα κρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα αποτελεί εγγύηση πρωτότυπο σχεδιασμό και μοναδικού χαρακτήρα στο σπίτι σας.

Ο λαμπτήρας σκυροδέματος είναι ένας τύπος κρεμαστού φωτιστικού που είναι κατασκευασμένος από αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό και ανθεκτικό στη φθορά υλικό που είναι ιδανικό ως διακοσμητικό στοιχείο σε εσωτερικούς χώρους loft. Ο λαμπτήρας από σκυρόδεμα ταιριάζει απόλυτα με τον ακατέργαστο, βιομηχανικό χαρακτήρα των σοφίτας και προσθέτει μια μοντέρνα και σχεδιαστική εμφάνιση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια πηγή φωτισμού σε ένα δωμάτιο ή ως πρόσθετος φωτισμός για την ανάδειξη συγκεκριμένων στοιχείων σχεδιασμού.

Οι λαμπτήρες σκυροδέματος διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους και ρυθμίσεις. Διατίθενται επίσης σε διαφορετικές τιμές, ώστε να υπάρχει κάτι για όλους. Εκτός από τις διακοσμητικές τους ιδιότητες, οι λαμπτήρες σκυροδέματος είναι επίσης εύκολοι στη συντήρηση και τον καθαρισμό και είναι ανθεκτικοί στους λεκέδες και τις φθορές. Επομένως, αποτελούν μια ανθεκτική και πρακτική λύση φωτισμού για κάθε σπίτι ή διαμέρισμα.

Αν θέλετε να προσθέσετε μια μοναδική και πρωτότυπη πινελιά στο εσωτερικό του παταριού σας, μια λάμπα από σκυρόδεμα θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή. Πρόκειται για ένα φανταστικό διακοσμητικό στοιχείο που θα λειτουργούσε καλά τόσο στο σαλόνι όσο και στην κρεβατοκάμαρα ή την κουζίνα.

Weight 2 kg
Dimensions 30 × 30 × 15 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kρεμαστό φωτιστικό από σκυρόδεμα Alumsta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top