, , , , , , , ,

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Reklan

115,29

Υλικό: σκυρόδεμα Floga, ύφασμα

Διάμετρος βάσης: 10 cm

Ύψος λάμπας: 38 cm

Διάμετρος αμπαζούρ: 30 cm

Ύψος αμπαζούρ: 18 cm

Πηγή φωτός : E27

Τροφοδοσία ρεύματος: 230 V

Βάρος: 2,4 kg

Υφασμάτινο πλεγμένο καλώδιο: 2m

Χρόνος παράδοσης 4-10 εργάσιμες ημέρες.

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Reklan

Το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και μοντέρνες τάσεις φωτισμού αυτή τη στιγμή. Αυτός ο τύπος φωτιστικού είναι ιδανικός για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους όπου θέλετε να συνδυάσετε τον κομψό σχεδιασμό με μια βιομηχανική αίσθηση. Ο συγκεκριμένος λαμπτήρας δεν είναι μόνο πρωτότυπος, αλλά και ανθεκτικός και λειτουργικός.

Η Floga ειδικεύεται στην παραγωγή λαμπτήρων σκυροδέματος. Η σειρά περιλαμβάνει τόσο κρεμαστά όσο και επιτραπέζια φωτιστικά, τα οποία διαφέρουν μόνο ως προς το μέγεθος και τον προορισμό τους. Το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν μοντέρνο φωτισμό που θα ταιριάζει σε διάφορα στυλ σχεδιασμού.

Ένα βιομηχανικό φωτιστικό, όπως αυτό από σκυρόδεμα, είναι πολύ δημοφιλές σε σοφίτες. Είναι ο τέλειος τρόπος για να πετύχετε το ξεχωριστό, ακατέργαστο στυλ που τόσο εκτιμούν οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων. Το φωτιστικό από σκυρόδεμα της Flog είναι ιδανικό για έναν τέτοιο εσωτερικό χώρο, καθώς συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με μια βιομηχανική αίσθηση.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των λαμπτήρων σκυροδέματος είναι η ανθεκτικότητά τους. Το σκυρόδεμα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις φθορές και τα στοιχεία της φύσης, οπότε οι λαμπτήρες αυτοί μπορούν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Επιπλέον, ο λαμπτήρας σκυροδέματος Floga είναι εξοπλισμένος με φωτισμό LED τελευταίας τεχνολογίας για εξοικονόμηση ενέργειας και μακροχρόνια χρήση.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η FLOGA είναι μια μάρκα που παράγει επίσης ρολόγια που ταιριάζουν απόλυτα σε συνθέσεις με συγκεκριμένες λάμπες. Τα ρολόγια FLOGA αποτελούν μοναδικές λύσεις που συνδυάζουν κομψό σχεδιασμό με λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι πολύ ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα δωμάτια. Θα λειτουργήσει καλά ως πρόσθετη πηγή φωτός στο σαλόνι, ως φωτιστικό δίπλα στο κρεβάτι στην κρεβατοκάμαρα ή ως φωτιστικό ανάγνωσης στο γραφείο. Με τον βιομηχανικό του χαρακτήρα, το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι επίσης ιδανικό για σύγχρονα γραφεία ή εμπορικούς χώρους.

Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα – αγοράστε το από εμάς !

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των λαμπτήρων σκυροδέματος είναι ο μοναδικός σχεδιασμός τους. Κάθε φωτιστικό είναι χειροποίητο, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. Το σκυρόδεμα είναι ένα πολύ εύπλαστο υλικό, οπότε οι σχεδιαστές της Flog μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικά σχήματα και μοτίβα, καθιστώντας κάθε φωτιστικό διαφορετικό.

Οι λαμπτήρες σκυροδέματος είναι επίσης πολύ πρακτικοί. Το σκυρόδεμα είναι πολύ ελαφρύ, ώστε το επιτραπέζιο φωτιστικό να μεταφέρεται εύκολα. Επιπλέον, το σκυρόδεμα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις φθορές και τα στοιχεία της φύσης, πράγμα που σημαίνει ότι το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα είναι ανθεκτικό και θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Η Floga προσφέρει επίσης τη δυνατότητα παραγγελίας ενός εξατομικευμένου λαμπτήρα σκυροδέματος. Αυτή είναι η ιδανική λύση για όσους έχουν ένα ιδιαίτερα μικρό ή μεγάλο δωμάτιο. Χάρη σε αυτή την επιλογή, ο καθένας μπορεί να έχει μια λάμπα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Floga προσφέρει διαφορετικά χρώματα και σχέδια λαμπτήρων σκυροδέματος. Χάρη σε αυτό, ο καθένας μπορεί να προσαρμόσει το φωτιστικό του στο εσωτερικό του και στις προτιμήσεις του.

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα Reklan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top