, , , , , , , , ,

Απλίκα / Φωτιστικό τοίχου από σκυρόδεμα Akatr

202,44

 

Υλικό: σκυρόδεμα Floga

Μήκος: 100 cm

Πλάτος: 5 cm

Βάθος: 10 cm

Πηγή φωτός : Ταινία LED

Τροφοδοσία ρεύματος: (κουτί τροφοδοσίας, περιλαμβάνεται)

βάρος: 3,9 kg

Χρόνος παράδοσης 7-15 εργάσιμες ημέρες.

 

Availability: 2 in stock

Απλίκα / Φωτιστικό τοίχου από σκυρόδεμα Akatr

Απλίκα από σκυρόδεμα είναι ένας μοντέρνος και κομψός φωτισμός που θα ταιριάξει απόλυτα με τον εσωτερικό σχεδιασμό. Η κατασκευή του από σκυρόδεμα είναι ανθεκτική και ανθεκτική στις φθορές, ώστε να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Απλίκα είναι ιδανικό για τον φωτισμό ενός διαδρόμου, ενός διαδρόμου ή ενός καθιστικού. Το φως του θα φωτίσει το δωμάτιο και θα του δώσει μια ζεστή ατμόσφαιρα. Απλίκα από σκυρόδεμα είναι επίσης πολύ ευπροσάρμοστο και ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά στυλ εσωτερικών χώρων, ώστε να μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Εκτός από τις αισθητικές του ιδιότητες, το φωτιστικό τοίχου από σκυρόδεμα είναι επίσης μια πολύ πρακτική λύση. Η καθολική του ρύθμιση σάς επιτρέπει να κατευθύνετε ελεύθερα το φως προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την ανάγνωση ή την παρακολούθηση τηλεόρασης.

Το φωτιστικό τοίχου από σκυρόδεμα διαθέτει επίσης έναν βολικό διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, ώστε να μπορείτε εύκολα να το ενεργοποιείτε ή να το απενεργοποιείτε. Συνοπτικά, ο λαμπτήρας τοίχου από σκυρόδεμα είναι ένα κομψό και σύγχρονος φωτισμός ο οποίος ταιριάζει απόλυτα με τον εσωτερικό σας σχεδιασμό και του προσδίδει μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Η ανθεκτική κατασκευή του από σκυρόδεμα σημαίνει ότι θα διαρκέσει πολλά χρόνια, ενώ η καθολική του ρύθμιση σας επιτρέπει να κατευθύνετε ελεύθερα το φως προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Αν ψάχνετε για μοντέρνο και κομψό φωτισμό το φωτιστικό τοίχου από σκυρόδεμα είναι η τέλεια επιλογή.

Ένα μεγάλο φωτιστικό τοίχου είναι ένας τύπος κρεμαστού φωτιστικού που τοποθετείται στον τοίχο και μπορεί να έχει μία ή περισσότερες πηγές φωτός. Οι μεγάλες απλίκες τοίχου χρησιμοποιούνται συχνά ως μέρος του εσωτερικού σχεδιασμού επειδή είναι ελκυστικές και πρακτικές.

Το μεγάλο φωτιστικό τοίχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια πηγή φωτισμού σε ένα δωμάτιο ή ως πρόσθετος φωτισμός για την ανάδειξη συγκεκριμένων στοιχείων σχεδιασμού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον φωτισμό διαδρόμων ή κλιμάκων.

Οι μεγάλες απλίκες τοίχου μπορούν να διατίθενται σε διάφορα στυλ και χρώματα για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς εσωτερικούς χώρους και διαρρυθμίσεις. Επίσης, διατίθενται σε διάφορες τιμές, ώστε να υπάρχει κάτι για όλους. Εκτός από τις διακοσμητικές τους ιδιότητες, οι μεγάλες απλίκες τοίχου είναι επίσης εύκολες στη συντήρηση και τον καθαρισμό και είναι ανθεκτικές στους λεκέδες και τις ζημιές. Επομένως, αποτελούν μια ανθεκτική και πρακτική λύση φωτισμού για κάθε σπίτι ή διαμέρισμα. Αν θέλετε να προσθέσετε μια μοντέρνα και σχεδιαστική πινελιά στους εσωτερικούς σας χώρους, μια μεγάλη απλίκα τοίχου θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή. Πρόκειται για μια λειτουργική και κομψή λύση που θα λειτουργήσει καλά τόσο στο σαλόνι όσο και στην κρεβατοκάμαρα ή την κουζίνα.

Weight 5 kg
Dimensions 120 × 15 × 15 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Απλίκα / Φωτιστικό τοίχου από σκυρόδεμα Akatr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top