, , , , , , , , , ,

Απλίκα / Φωτιστικό τοίχου από σκυρόδεμα Inirg.

73,08

Υλικό: σκυρόδεμα Floga

Διαστάσεις: 14 cm x 9 cm

Βάθος: 17 cm

Πηγή φωτός : E27

Τροφοδοσία ρεύματος: 230V

Βάρος: 2,4 kg

Χρόνος παράδοσης 3-12 εργάσιμες ημέρες.

Availability: 5 in stock

Απλίκα / Φωτιστικό τοίχου από σκυρόδεμα Inirg.

Το φωτιστικό τοίχου από σκυρόδεμα είναι ένα μοντέρνο φωτιστικό τοίχου που θα ταιριάξει σε κάθε εσωτερικό χώρο με την απλότητα και τα τετράγωνα σχήματά του. Θα ταιριάξει τέλεια τόσο σε κατοικίες όσο και σε χώρους γραφείων ή ξενοδοχείων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φωτιστικό τοίχου από σκυρόδεμα είναι εξοπλισμένο με λαμπτήρα led, ο οποίος είναι ενεργειακά αποδοτικός και ανθεκτικός. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετικές φωτισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα και ταυτόχρονα να μειώσετε τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Το φωτιστικό τοίχου από σκυρόδεμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους εκτιμούν τον μοντέρνο σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης.

Το φωτιστικό σχεδιαστών είναι η τέλεια λύση για όσους εκτιμούν την πρωτότυπη και πρωτότυπη εσωτερική διακόσμηση. Το φωτιστικό τοίχου από σκυρόδεμα εξοπλισμένο με λαμπτήρα led θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών εραστών των σχεδιαστικών λύσεων. Τα τετράγωνα σχήματα και οι μοντέρνος σχεδιασμός θα το καταστήσουν πραγματικό στολίδι για κάθε δωμάτιο. Είτε αναζητάτε ένα φωτιστικό για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο, ένα φωτιστικό σχεδιαστών θα αποτελέσει εξαιρετική επιλογή.

Τα φωτιστικά τοίχου είναι ένας τύπος κρεμαστού φωτιστικού που τοποθετείται στον τοίχο και διαθέτει μία ή περισσότερες πηγές φωτός. Χρησιμοποιούνται συχνά σε υπνοδωμάτια, σαλόνια και άλλους χώρους όπου απαιτείται πρόσθετος φωτισμός ή διακοσμητικό αποτέλεσμα. Ακολουθούν μερικά από τα πλεονεκτήματα των απλίκες τοίχου:

Εξοικονόμηση χώρου:

  • Τα φωτιστικά τοίχου δεν καταλαμβάνουν χώρο στην οροφή, καθιστώντας τα ιδανικά για μικρά δωμάτια.
  • Ρυθμιζόμενη γωνία πρόσπτωσης: οι επίτοιχοι λαμπτήρες επιτρέπουν τη ρύθμιση της γωνίας πρόσπτωσης του φωτός, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για ανάγνωση ή εργασία.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας: λαμπτήρες LED εξοικονόμησης ενέργειας για τη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Δυνατότητα δημιουργίας διακοσμητικών διατάξεων: Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διακοσμητικές διατάξεις και να ταιριάξετε με τη διακόσμηση του δωματίου.
  • Εύκολη εγκατάσταση: οι επίτοιχοι λαμπτήρες είναι εύκολο να εγκατασταθούν και μπορούν να στερεωθούν στον τοίχο με πείρους ή ειδικά στηρίγματα.
  • Χαμηλό κόστος: Τα φωτιστικά τοίχου είναι συνήθως λιγότερο ακριβά από άλλους τύπους κρεμαστών φωτιστικών, όπως οι πολυέλαιοι ή τα φανάρια.
  • Η δυνατότητα απόκτησης πρόσθετου φωτισμού: Φωτιστικά τοίχου επιτρέπουν πρόσθετο φωτισμό σε χώρους όπου δεν υπάρχει φυσικό φως.
Weight 3,5 kg
Dimensions 20 × 20 × 25 cm

Brand

FLOGA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Απλίκα / Φωτιστικό τοίχου από σκυρόδεμα Inirg.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top