Επιτραπέζια ρολόγια

Εμφάνιση και των 2 αποτελεσμάτων

  • ρολόι από σκυρόδεμαρολόι loft

Επιτραπέζια ρολόγια – λειτουργική διακόσμηση, πρακτικό αξεσουάρ

Τα επιτραπέζια ρολόγια Floga είναι μια προσφορά που ετοιμάστηκε ειδικά για τους πελάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Τα ρολόγια μας είναι κατασκευασμένα από σκυρόδεμα και ξύλο Floga. Το μίγμα σκυροδέματος Floga είναι δική μας εφεύρεση, την οποία δεν θα βρείτε σε άλλους κατασκευαστές.
Τα μόνιμα ρολόγια έχουν δύο ή τρεις δείκτες ανάλογα με το μοντέλο.
Δεν υπάρχουν αριθμοί στα ρολόγια από σκυρόδεμα, γεγονός που τα καθιστά πολύ μινιμαλιστικά και ιδανικά για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους.
Θα είναι μια τέλεια προφορά στο εσωτερικό.
Για όσους θέλουν ένα ρολόι που να διαφέρει ως προς τα πρότυπα από τα μοντέλα που διατίθενται στην αγορά, το ρολόι όρθιας θέσης Katenar θα είναι σίγουρα ένα πρωτότυπο προϊόν.

Το προϊόν διατίθεται σε γκρι μπετόν, κατόπιν ειδικής παραγγελίας μπορούμε να προσφέρουμε και άλλες αποχρώσεις του γκρι. Προστατεύουμε όλα τα προϊόντα μας με έλαια σκυροδέματος, ώστε να είναι ανθεκτικά στο σκούπισμα, στο πλύσιμο και να μην λερώνουν τις επιφάνειες γύρω τους.
Τα επιτραπέζια ρολόγια Floga θα αποτελέσουν την τέλεια τελική πινελιά σε εσωτερικούς χώρους διακοσμημένους σε μινιμαλιστικό, βιομηχανικό ή loft στυλ.

Εάν δεν θέλετε να κρεμάσετε ρολόγια στον τοίχο, ένα ρολόι τοποθετημένο, για παράδειγμα, σε μια συρταριέρα θα είναι μια ιδανική λύση.
Τα μόνιμα ρολόγια είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε εσωτερικό χώρο. Είναι κατάλληλα για χρήση τόσο σε σπίτια όσο και σε γραφεία.
Εκτός από την αισθητική τους γοητεία, εκπληρώνουν επίσης έναν πολύ πρακτικό ρόλο, καθώς κρατούν την ώρα.
Ένα μόνιμο ρολόι τοποθετημένο στο διάδρομο στην είσοδο του σπιτιού θα μας ενημερώνει για το πόσος χρόνος μας απομένει μέχρι την επόμενη συνάντηση ή πριν φύγουμε για τη δουλειά.
Μια εξαιρετική λύση είναι να το τοποθετήσετε, για παράδειγμα, σε ένα ντουλάπι παπουτσιών.
Στην κουζίνα, μπορεί να τοποθετηθεί στον πάγκο εργασίας ή σε ένα ράφι για να παρακολουθείτε τον χρόνο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος ή του ψησίματος.
Στο σαλόνι, από την άλλη πλευρά, θα είναι χρήσιμο αν περιμένετε την πρεμιέρα του τελευταίου επεισοδίου της αγαπημένης σας τηλεοπτικής σειράς.
Ένα τέτοιο ρολόι είναι ο Raneb. Ένα μόνιμο ρολόι με μοντέρνα μορφή, μινιμαλιστικούς δείκτες, πρωτότυπη υφή και μοτίβο.

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top