Ρολόγια τοίχου

Εμφάνιση 1–12 από 17 αποτελέσματα

Ρολόγια τοίχου Floga

Τα ρολόγια τοίχου είναι ένα απαραίτητο gadget για τη διαρρύθμιση του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας. Γιατί; Διότι, πρώτον, θα μας ενημερώσει για την τρέχουσα ώρα. Δεύτερον, και αυτή είναι μια πολύ πρακτική εφαρμογή, μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική σχεδιαστική έμφαση στα δωμάτιά μας.

Αν είστε οπαδός του μινιμαλισμού και το μόνο πράγμα που θέλετε να έχετε στον τοίχο σας είναι ένα ρολόι τοίχου, τότε ένα μεγάλο ρολόι είναι η καλύτερη επιλογή.
Ένα μεγάλο ρολόι στον τοίχο είναι επίσης μια σαφής ένδειξη της ώρας, ακόμη και αν βρίσκεστε σε άλλο δωμάτιο από το οποίο μπορείτε να δείτε το ρολόι, θα βλέπετε την τρέχουσα ώρα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το πλεονέκτημα ενός μεγάλου ρολογιού είναι ότι γίνεται μια σημαντική εσωτερική διακόσμηση και όχι ένα μη εντυπωσιακό αξεσουάρ. Το μεγάλο μπορεί επίσης να είναι όμορφο.
Το ρολόι Wetors είναι κατάλληλο για κάθε δωμάτιο, ξεκινώντας από το διάδρομο, όπου θα υποδέχεται την οικογένεια και τους καλεσμένους στην είσοδο και θα τους δείχνει ότι είναι επιτέλους ώρα για χαλάρωση.
Ένα εξαιρετικό μέρος είναι, φυσικά, το σαλόνι. Το ρολόι Doraa στο σαλόνι θα δείχνει υπέροχο, θα εμπλουτίσει το χώρο όπου περνάμε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μας και θα του δώσει χαρακτήρα. Μην ξεχάσετε να κρεμάσετε το ρολόι στον τοίχο του υπνοδωματίου, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε την ώρα όταν ξυπνάτε.

Ακόμη και στην καλύτερη εσωτερική διακόσμηση, τα μεγάλα ελεύθερα τμήματα τοίχου μπορεί να είναι δύσκολο να γεμίσουν.
Εδώ είναι που τα ρολόγια τοίχου έρχονται να σας σώσουν. Τα ρολόγια επέστρεψαν στην τάση της εσωτερικής διακόσμησης, και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Σήμερα αποτελούν και πάλι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την εσωτερική διακόσμηση.

Όλοι οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων υψηλών προδιαγραφών πιστεύουν, και έτσι σχεδιάζουν, ότι το ρολόι πρέπει να κρεμαστεί στο ύψος των ματιών ενός όρθιου ατόμου. Ένας άλλος εξίσου σημαντικός κανόνας είναι ότι, για αισθητικούς λόγους, ο χώρος μεταξύ της οροφής και του ρολογιού δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 25 cm. Να το έχετε αυτό κατά νου!

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top