Λαμπτήρες σκυροδέματος

Εμφάνιση 1–12 από 47 αποτελέσματα

Οι λαμπτήρες σκυροδέματος Floga είναι μινιμαλισμός σε συνδυασμό με λιτότητα. Θα λειτουργήσουν φανταστικά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Η Floga βρίσκει την τέλεια θέση της όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους loft, αλλά και σε βιομηχανικά ή μοντέρνα αρχιτεκτονικά περιβάλλοντα.

Μπορώ να προσαρμόσω την εμφάνιση της λάμπας;

Βέβαια, όταν αγοράζετε λαμπτήρες σκυροδέματος Floga μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του σκυροδέματος που διαθέτουμε στη γκάμα μας και το μήκος ή το χρώμα του καλωδίου.

Ποιος είναι ο χρόνος αναμονής για τις λάμπες μου;

Τα προϊόντα μας από σκυρόδεμα είναι χειροποίητα. Κάθε λαμπτήρας Floga έχει το δικό του μοναδικό σχεδιασμό. Για το λόγο αυτό, ο χρόνος παράδοσης είναι 10 ημέρες .

Ωστόσο, προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε το απόθεμά μας, ώστε τίποτα να μην έχει εξαντληθεί. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για αυτό το σημαντικό θέμα.

Πού κατασκευάζει η Floga τα προϊόντα της;

Όλα τα προϊόντα της Floga κατασκευάζονται στην Πολωνία, από ημιτελή προϊόντα Πολωνών κατασκευαστών.
Ευελιξία και λειτουργικότητα σε κάθε προοπτική
Οι λαμπτήρες από σκυρόδεμα δεν αποτελούν μόνο διακοσμητική πινελιά αλλά κυρίως ένα πολύ λειτουργικό στοιχείο φωτισμού.
Ταιριάζουν τέλεια σε σχεδόν κάθε εσωτερικό χώρο και εκφράζουν απόλυτα το στυλ και την αντισυμβατική σας προσωπικότητα.
Αν κάνετε μικρές αλλαγές στο σπίτι σας, θα δείτε ότι ο φωτισμός του σκυροδέματος μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα.

Αν ψάχνετε για μια ασυνήθιστη λάμπα, αν θέλετε να αναδιατάξετε την κουζίνα σας, τότε προτιμήστε τις λάμπες από σκυρόδεμα. Αν είστε οπαδός των φωτεινών χρωμάτων, τότε ρίξτε μια ματιά στο μοντέλο Kazura . Αυτό το φωτιστικό είναι κατάλληλο όχι μόνο για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, αλλά και για σκανδιναβικούς. Αυτό επιτυγχάνεται με το συνδυασμό του σκυροδέματος Flog με ένα κομμάτι φανταστικά σαγρέ ξύλου τέφρας.
Αν χρειάζεστε ένα φανταστικό φωτιστικό πάνω από το νησί της κουζίνας σας που όχι μόνο θα φωτίζει το χώρο εργασίας αλλά και θα δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα, τότε προτιμήστε το φωτιστικό Dokia από σκυρόδεμα. Το φωτιστικό από γκρι μπετόν θα ταιριάξει τέλεια με κάθε επίπλωση κουζίνας.
Η μοντέρνα εμφάνιση των λαμπτήρων από σκυρόδεμα και ο ειδυλλιακός τους χαρακτήρας
Αναρωτιέστε αν ο φωτισμός από σκυρόδεμα είναι κατάλληλος για το μπάνιο; Δεν θα έφερνε μια πολύ ασκητική ατμόσφαιρα;
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι! Τα φωτιστικά από σκυρόδεμα όχι μόνο θα κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται πρωτότυπο, αλλά θα παρέχουν επίσης ευχάριστο φωτισμό. Αν εκτιμάτε τις στιγμές χαλάρωσης κατά τη διάρκεια μακρινών λουτρών, το κρεμαστό φωτιστικό Luxrolo από σκυρόδεμα θα σας προσφέρει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Οι λάμπες από σκυρόδεμα αποτελούν επίσης μια εξαιρετική λύση για την κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να εκπλαγείτε λίγο και επιλέξτε μοντέρνο φωτισμό. Τι θα λέγατε για ένα αρχιτεκτονικό φωτιστικό από σκυρόδεμα από την Floga; Το μοντέλο Path. το οποίο έχει συμπληρωθεί με μια λάμπα Edison; Αυτός ο φανταστικός συνδυασμός θα προσθέσει μια μοναδική πινελιά στο εσωτερικό σας. Αν επιλέξετε το κρεμαστό φωτιστικό Obelo, του οποίου το τσιμεντένιο φωτιστικό σώμα έχει διακοσμηθεί με σπάγκο, θα δώσει στο εσωτερικό σας μια νότα ειδυλλίας.
Ψάχνετε ένα φωτιστικό για το τραπεζάκι του καφέ σας; Το φωτιστικό Malos! Αυτό το επιτραπέζιο φωτιστικό από σκυρόδεμα θα δείχνει επίσης υπέροχο σε μια συρταριέρα στο σαλόνι.
Φωτισμός από σκυρόδεμα – μια ματιά σχεδιαστή
Οι λάμπες από σκυρόδεμα δίνουν στο εσωτερικό σας μια φανταστική ατμόσφαιρα και έχουν επίσης μια μοναδική εμφάνιση από μόνες τους. Για να ανανεώσετε και να αλλάξετε λίγο το χώρο σας, αξίζει να επιλέξετε ελαφρώς τραχιές πινελιές.
Οι τσιμεντένιες λάμπες Floga, με τον πρωτότυπο σχεδιασμό τους, ταιριάζουν απόλυτα σε διάφορους χώρους. Μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε το μοντέλο που σας αρέσει με το δωμάτιο που θέλετε να ζήσετε.
Με τα φωτιστικά σκυροδέματος Floga θα απολαύσετε ένα μοναδικό σχεδιασμό.

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top